Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Cens d’equipament esportiu de Catalunya

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cens d’equipament esportiu de Catalunya

La Secretaria General de l’Esport és un organisme que depèn del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Un dels serveis que disposa és el Cens d’Equipaments Esportius de Catalunya, el CEEC, que es tracta d’una base de dades on poder trobar informació de les instal•lacions i equipaments esportius que es troben a Catalunya i que està mantinguda i actualitzada pel Consell Català de l’Esport.

Què és un equipament esportiu?

Doncs es tracta de l’espai i les estructures que fam possible que es dugui a terme una activitat físicoesportiva. No s’ha de confondre equipament amb instal•lació, ja que un equipament esportiu bé podria ser un espai natural o els carrers d’una ciutat, mentre que una instal•lació esportiva és un equipament que s’ha construït o adaptat expressament.

També cal diferenciar entre un espai esportiu o un espai complementari: el primer solen ser piscines o pistes, per exemple, mentre que els espais complementaris són els que donen suport, com ara les grades o els vestidors. Es dóna el cas que també existeixen altres serveis vinculats, com ara els bars situats en els equipaments esmentats. Un conjunt de tots aquests espais s’anomena “complex esportiu”.

Als cens podem trobar-hi les dades bàsiques del centre, i també si ens interessa podem trobar-hi un resum amb dades estadístiques (triar per tipus d’equipament i comarca on es situa).

Com s’ha de fer per cercar la informació?

Es pot buscar la informació a partir tan sols d’un sol paràmetre. No cal patir amb les majúscules i les minúscules, ni tampoc amb els accents, ja que la interfície ho reconeix. Com més paràmetres de cerca s’omplin, més acotat serà el resultat. Els resultats que s’ofereixen permeten que es puguin guardar en format pdf.

Dades actualitzades

L’objectiu d’aquesta base de dades és mostrar-se sempre útil i actualitzada. Per fer-ho, compta amb el suport de les pròpies entitats i institucions municipals per tal de que avisin si hi ha qualsevol canvi, ja sigui amb els serveis que s’ofereixen com si neix algun nou equipament o se’n dóna de baixa algun altre. Per a qualsevol esmena o comunicació, podeu utilitzar la bústia de correu: equipaments.cce.presidencia@gencat.cat