Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic modalitat dual

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic modalitat dual

T’agrada el fitness? Vols estudiar i treballar? Et presentem el Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic en modalitat dual (opcional).

Escola Vitae i Duet hem arribat a un acord de col·laboració per oferir aquest estudi de formació professional dual per als nostres estudiants, una gran oportunitat per apropar l’estudiant al món laboral. Amb aquest format, l’estudiant rebrà part de la formació a Escola Vitae Barcelona Les Corts i l’altra part a les instal·lacions de Duet:

Duet és una empresa de referència en el sector del fitness i el condicionament físic, que permetrà a l’alumnat viure i entendre aquest sector des de dins. D’altra banda, Escola Vitae també col·labora amb boutiques del sector, centres especialitzats en una disciplina esportiva concreta (crossfit, ioga…) que aporten més valor afegit a l’estudi.

Què aprendrem?

Aquests estudis capaciten per elaborar, coordinar, desenvolupar i avaluar programes de condicionament físic per a tot tipus de persones usuàries i en diferents espais de pràctica, dinamitzant les activitats i orientant-les cap a la millora de la qualitat de vida i la salut, garantint la seguretat i aplicant criteris de qualitat, tant en el procés com en els resultats del servei.

Si voleum podeu consultar el pla d’estudis aquí

Titulacions i formacions vinculades

A més a més, t’oferim un gran ventall de formacions i titulacions vinculades al Condicionament Físic que permetran tenir més opcions en el mercat laboral:

 • Certificacions professionals
  • Condicionament Físic en Sala d’Entrenament Polivalent
  • Condcionament Físic en Grup amb Suport Musical
  • Fitness Aquàtic i Hidrocinèsia
 • Registre Europeu de Professionals del món del Fitness i l’exercici físic
 • Possibilitat de pràctiques a l’extranger
 • Formació en desfibril·lador (DEA)
 • Tècnic/a Esportiu en Futbol
 • Tècnic/a Esportiu en Salvament i Socorrisme

Vols més informació?

Si vols més informació de l’estudi et pots posar en contacte amb nosaltres aquí

Noticies Educació

EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS”

EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS”   0

Esports del món: el RUGBY 🏈 Més que un esport, un estil de vida El rugby és un dels esports més antics del món caracteritzat per la cavallerositat, la intel·ligència i l'estratègia. [...]