Noticias

Grau Superior d’Esport a Distància – EAS

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Grau Superior d’Esport a Distància – EAS

Quins avantatges té estudiar un cicle formatiu d’esport a distància?

Estudiar un cicle formatiu d’esport a distància et dóna la possibilitat de formar-te professionalment per després donar un salt al món laboral, sense haver de renunciar al treball o a altres responsabilitats que en no et permeten asistir de manera presencial a les classes.

Pots gaudir de flexibilitat d’horaris i adaptar la càrrega lectiva de les assignatures al teu dia a dia. Durant tot el curs tindràs un tutor que serà el teu  enllaç amb l’escola i t’orientarà a nivell acadèmic i professional.

Sortides laborals del grau superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva

Aquests estudis et proporcionen la capacitat per a elaborar, gestionar i avaluar projectes d’oci i d’animació recreativa i esportiva.

  • Tècnic esportiu o preparador físic
  • Monitor de fitness i activitats dirigides
  • Entrenador personal
  • Monitor d’oci, oci i turisme
  • Gestió esportiva i esdeveniments

La titulació és oficial i homologada pel Ministeri d’Educació i el Departament d’Ensenyament, igual que en el format presencial, i té validesa en tota Espanya i als països de la UE.

Si vols saber més respecte el pla d’estudis del cicle formatiu d’esport a distància EAS, consulta nostra web o envia’ns un correu a [email protected].

educacio barcelona

Com accedir als cicles formatius de grau superior d’esports?

Com accedir als cicles formatius de grau superior d’esports?

Si t’apassiona l’esport de manera vocacional i vols formar-te per poder convertir-ho en la teva professió, has de saber que pel que fa a les titulacions de formació professional, els [...]