Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Cicles formatius online? Aquí podràs!

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cicles formatius online? Aquí podràs!

T’agradaria fer un cicle formatiu però no tens temps? Escola Vitae té la solució: cicles formatius en línia!

Cicles formatius online a l’EscolaVitae

Alguna vegada hem comentat aquí al blog, per exemple, els avantatges de la formació en línia. És cada cop una realitat més present, ja que permet combinar-ho amb altres tasques, permet organitzar-se de la manera que millor convingui i permet accedir a centres educatius que no són físicament a prop nostre.

 El Departament d’Ensenyament de la la Generalitat de Catalunya concedeix la capacitació de dirigir estudis en modalitat en línia als centres que presenten, a nivell organitzatiu, els recursos pedagògics, tecnològics i humans suficients. La nostra escola n’és un.

Què us hi trobareu?

Per començar, la titulació serà la mateixa que si ho féssiu en modalitat presencial: això assegura que podreu obtenir una titulació oficial a l’acabar i que podreu, si voleu, continuar cursant un altres cicles o optant per l’accés a la universitat.

  • L’avaluació es fa a través d’exàmens o presentació de treballs.
  • Els apunts i materials s’enviaran en paper i també els tindreu disponibles, de manera virtual, al portal ClikEdu, que es tracta d’una plataforma de gestió acadèmica per a escoles i instituts (un exemple similar seria el «Moodle», que té funcions semblants). En aquest cas, ClikEdu va néixer l’any 2005 per satisfer les demandes d’algunes escoles de Barcelona.

cicles formatius online

Aquestes plataformes estan pensades per oferir a l’estudiant els materials de manera ordenada i classificada per tenir-ho tot sempre a mà. ClikEdu també té l’eina de «fòrum», per si voleu fer comentaris oberts per a que ho vegin també els vostres companys.

  •  Se us assignarà un tutor o tutora. Li podreu fer qualsevol pregunta i us donarà resposta en un termini màxim de 24 hores (de dilluns a divendres).
  • Les dates d’exàmens i presentacions estaran disponibles des del primer dia de classe. Això us permetrà organitzar-vos el trimestre amb temps.

Per últim, comentar que cada ensenyament té la seva particularitat. Fa uns dies vam posar l’exemple del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Físicoesportives. A la web de l’escola trobareu el llistat de cicles que s’ofereixen. Si esteu interessats en algun cicle concret, contacteu amb els responsables per sol·licitar-ne més informació.