Noticias
  • L’èxit dels esports d’aventuraVivim amb un ritme de vida realment estressant. Llargues jornades laborals, multitud d'obligacions, poc temps lliure, etc. En general, una rutina diària amb molt estrès, i generalment sense molts alts [...]
  • La millor dieta per trobar-te bé fent esportSegur que alguna vegada t'han dit la frase “som el que mengem”. I és que realment hi ha una relació directa entre el que mengem i com som, o almenys [...]
  • La kinesioterapia per al tractament de lesionsEn principi és necessari començar per destacar que la kinesiología és un tipus de ciència que s'enfoca a estudiar tot allò que estigui relacionat amb el moviment del cos humà, [...]

Cinema online: podem ser legals

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cinema online: podem ser legals

A tots ens agrada veure bones pel·lícules al sofà de casa nostra, perquè negar-ho!

Avui en dia les plataformes de visualització de pel·lícules en línia han crescut molt. Fins i tot el nostre mòbil ens ofereix cinema: al mercat d’aplicacions (App Store o similar) podem comprar pel·lícules per un preu bastant baix.

Cinema online respectant la llei

Us presentem avui un parell de plataformes en línia on poder veure cinema:

Filmin és una plataforma nascuda al 2006, però que no va ser coneguda fins l’any 2010, que és quan es va rellançar oferint nous continguts renovats.

Està especialitzada en cine d’autor, tot i que s’hi pot trobar una mica de tot. Per fer-ne ús s’ha de ser usuari registrat, i un cop dins tens accés a moltes pel·lícules i sèries a preus que normalment ronden els 2-3 euros. Actualment el catàleg està format per més de 7.070 títols.

Un cop pagues per una visualització, tens 72 hores per veure-la.

Existeix la possibilitat també de fer-se usuari Premium: per un preu raonable (8 euros al mes, 35 per sis mesos i 70 per tot un any) es té accés gratuït a totes les pel·lícules menys les d’estrena, que podem veure’n un màxim de 3 al mes.

Wuaki és una plataforma similar a Filmin. El seu principal objectiu és que un usuari que pagui per una pel·lícula pugui triar en quin suport veure-la (televisió intel·ligent, mòbil, tablet, ordinador de sobretaula, etc.).

A l’igual que l’exemple anterior, Wuaki també ofereix un servei premium que, per 6’99 euros al mes (el primer gratuït, en promoció) et proporcionen un accés il·limitat a una la selecció de pel·lícules i sèries.

Tot i que hi ha més plataformes al mercat, aquestes dues mostren ja una mica quina és la tendència. És possible que cada cop creixin més aquestes plataformes, ja que cada vegada hi ha més demanada de continguts “a la carta”. És a dir, sense dependre de la programació que ens pot oferir un canal de televisió o la programació al cinema de la pel·lícula que volem veure.

A part de sèries i pel·lícules, un sector que està creixent bastant també en aquest sentit és el món editorial, ja que cada vegada hi ha més llibres en format digital i cada cop són més els lectors que demanen tarifes planes.