Noticias
  • Cremar greix de manera òptimaPer a cap persona hauria de ser un secret que en l'actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder [...]
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]

Circuits d’arbres

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Circuits d’arbres

Cada cop es més freqüent trobar-se circuits d’aventura enmig de les ciutats o pobles. Normalment són espais envoltats de natura on hi ha arbres i bosc, però en algunes ciutats com Barcelona s’han instal·lat de forma artificial. Aquests circuits són espais on, mitjançant cordes i tirolines, les persones van seguint un circuit que acostuma a separar-se per nivells i franges d’edat.

Un espai per divertir-se

De fet són espais que, gràcies a la separació per nivells, s’hi pot anar amb tota la família. El de Barcelona està ubicat a la zona del fòrum i inclou tot allò que una persona pugui desitjar: tirolines, lianes, xarxes, espai de puenting, ponts i troncs, etc. L’alçada màxima que s’assoleix són 9 metres, però no cal patir: si decidim ser valents i agafar el nivell expert però en algun moment ens fem enrere, podem avisar als monitors perquè vinguin a “salvar-nos”.

Les principals característiques son:

  • Són espais on posar-nos a prova. Tant i fa si són nens i nenes de tres anys com si són adults: tothom té el seu espai i tothom pot provar-ho.
  • Hi ha una petita introducció per no prendre mal: al principi de tot sempre sol haver-hi un monitor que ens explica la normativa bàsica per tal de que ningú pateixi cap accident. Tanmateix, durant el recorregut també hi ha monitors que ens poden ajudar a saber com hem de seguir o a baixar-nos si ens agafa por.
  • Normalment estan enmig dels boscos i s’aprofiten els propis arbres per fer de suport de cordes i tirolines. El cas de Barcelona és una mica diferent perquè hi ha poc bosc i s’ha fet de forma artificial, però no és lo habitual.
  • Gràcies als diferents circuits (entre tres i quatre) podem separar-nos per nivells. Si una persona adulta té por d’agafar el que li correspon per l’edat, sempre pot agafar un nivell més baix. L’important és agafar confiança i passar-ho bé!

Sempre que aneu a activitats com aquestes heu de seguir molt atentament les instruccions i no treure-us els equips de protecció que us donen (casc, cordes i demés).

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres