Noticias

CKB. Cardio Kick Box

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
CKB. Cardio Kick Box

Es coneix per les seves sigles, CKB però també pel seu nom complet: Cardio Kick box o Cardio kick boxing. Es tracta d’un entrenament que fusiona l’aeròbic amb arts marcials com el karate, el taekwondo o la boxa.

Es un mètode d’entrenament que requereix esforç i que pot acabar cansant als qui no estan en plena forma, però els qui hi ha provat diuen que és molt complet i que els beneficis en són molts.

Un entrenament variat

I es que no pares quiet: es donen cops i patades a l’aire, fas esquivacions, et mous a ritme de la música que no para i no hi ha pràcticament cap múscul que no s’utilitzi.

Els seus orígens es remunten a la ciutat de Los Ángeles, a Califòrnia, i s’ha considerat una de les principals tendències esportives d’aquests darrers anys. Aquests serien els seus principals avantatges:

  • Ajuda a cremar calories. Una hora d’entrenament es suficient i supera abastament les calories que es cremen fent aeròbic durant un mateix període de temps. És ideal, doncs, per aquells qui busquin rebaixar grassa muscular.
  • Ens ajuda en l’autodefensa. Vulguis que no, aquests moviments ràpids basats en les arts marcials ens ajuden a millorar els nostres reflexos i permeten que puguem actuar amb més rapidesa en cas de necessitat. Això ho converteix en una pràctica molt atractiva per a dones, qui potser no s’apuntarien mai a classes d’autodefensa.
  • Millora la capacitat cardiorespiratòria perquè combina molts moviments en poc temps i tots ells d diferent intensitat. El cos poc a poc comença a adaptar-se a aquest tipus d’activitats i això fa que la nostra respiració s’adapti a la nova situació.
  • Tonifica tots els nostres músculs, sobretot la part abdominal que es on es concentren molts dels moviments.
  • Ens dóna energia. Tot i que sembla que ens la tregui, quan es practica un esport així el nostre cos es prepara per emetre més energia i al final durant el nostre dia a dia ho notem també. A més, aquest tipus d’exercicis ens ajuden a dormir i descansar molt millor.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres