Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

CKB. Cardio Kick Box

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
CKB. Cardio Kick Box

Es coneix per les seves sigles, CKB però també pel seu nom complet: Cardio Kick box o Cardio kick boxing. Es tracta d’un entrenament que fusiona l’aeròbic amb arts marcials com el karate, el taekwondo o la boxa.

Es un mètode d’entrenament que requereix esforç i que pot acabar cansant als qui no estan en plena forma, però els qui hi ha provat diuen que és molt complet i que els beneficis en són molts.

Un entrenament variat

I es que no pares quiet: es donen cops i patades a l’aire, fas esquivacions, et mous a ritme de la música que no para i no hi ha pràcticament cap múscul que no s’utilitzi.

Els seus orígens es remunten a la ciutat de Los Ángeles, a Califòrnia, i s’ha considerat una de les principals tendències esportives d’aquests darrers anys. Aquests serien els seus principals avantatges:

  • Ajuda a cremar calories. Una hora d’entrenament es suficient i supera abastament les calories que es cremen fent aeròbic durant un mateix període de temps. És ideal, doncs, per aquells qui busquin rebaixar grassa muscular.
  • Ens ajuda en l’autodefensa. Vulguis que no, aquests moviments ràpids basats en les arts marcials ens ajuden a millorar els nostres reflexos i permeten que puguem actuar amb més rapidesa en cas de necessitat. Això ho converteix en una pràctica molt atractiva per a dones, qui potser no s’apuntarien mai a classes d’autodefensa.
  • Millora la capacitat cardiorespiratòria perquè combina molts moviments en poc temps i tots ells d diferent intensitat. El cos poc a poc comença a adaptar-se a aquest tipus d’activitats i això fa que la nostra respiració s’adapti a la nova situació.
  • Tonifica tots els nostres músculs, sobretot la part abdominal que es on es concentren molts dels moviments.
  • Ens dóna energia. Tot i que sembla que ens la tregui, quan es practica un esport així el nostre cos es prepara per emetre més energia i al final durant el nostre dia a dia ho notem també. A més, aquest tipus d’exercicis ens ajuden a dormir i descansar molt millor.