Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

CKB. Cardio Kick Box

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
CKB. Cardio Kick Box

Es coneix per les seves sigles, CKB però també pel seu nom complet: Cardio Kick box o Cardio kick boxing. Es tracta d’un entrenament que fusiona l’aeròbic amb arts marcials com el karate, el taekwondo o la boxa.

Es un mètode d’entrenament que requereix esforç i que pot acabar cansant als qui no estan en plena forma, però els qui hi ha provat diuen que és molt complet i que els beneficis en són molts.

Un entrenament variat

I es que no pares quiet: es donen cops i patades a l’aire, fas esquivacions, et mous a ritme de la música que no para i no hi ha pràcticament cap múscul que no s’utilitzi.

Els seus orígens es remunten a la ciutat de Los Ángeles, a Califòrnia, i s’ha considerat una de les principals tendències esportives d’aquests darrers anys. Aquests serien els seus principals avantatges:

  • Ajuda a cremar calories. Una hora d’entrenament es suficient i supera abastament les calories que es cremen fent aeròbic durant un mateix període de temps. És ideal, doncs, per aquells qui busquin rebaixar grassa muscular.
  • Ens ajuda en l’autodefensa. Vulguis que no, aquests moviments ràpids basats en les arts marcials ens ajuden a millorar els nostres reflexos i permeten que puguem actuar amb més rapidesa en cas de necessitat. Això ho converteix en una pràctica molt atractiva per a dones, qui potser no s’apuntarien mai a classes d’autodefensa.
  • Millora la capacitat cardiorespiratòria perquè combina molts moviments en poc temps i tots ells d diferent intensitat. El cos poc a poc comença a adaptar-se a aquest tipus d’activitats i això fa que la nostra respiració s’adapti a la nova situació.
  • Tonifica tots els nostres músculs, sobretot la part abdominal que es on es concentren molts dels moviments.
  • Ens dóna energia. Tot i que sembla que ens la tregui, quan es practica un esport així el nostre cos es prepara per emetre més energia i al final durant el nostre dia a dia ho notem també. A més, aquest tipus d’exercicis ens ajuden a dormir i descansar molt millor.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres