Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Com accedir als cicles formatius de grau superior d’esports?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com accedir als cicles formatius de grau superior d’esports?

Si t’apassiona l’esport de manera vocacional i vols formar-te per poder convertir-ho en la teva professió, has de saber que pel que fa a les titulacions de formació professional, els cicles formatius de grau superior son el nivell més alt al que pots accedir.

En què consisteixen les formacions?

Es tracta de formacions de 1540h dividides en dos cursos escolars, a més una part d’aquestes hores es tracta de la formació que s’imparteix al centre educatiu i l’altra consisteix en la pràctica duent a terme la feina a centres de treball.

Un cop superada les assignatures i les pràctiques del cicle formatiu de grau superior s’obté el títol de tècnic superior en l’especialitat que s’hagi cursat.

Amb el títol de tècnic superior a la mà ja és decisió de l’estudiant escollir si vol dirigir-se a estudis universitaris o bé al mon laboral.

S’ofereixen varis cicles formatius de grau superior en l’àmbit d’estudis reglats d’esports; si has decidit cursar-ne un, el més important és que tinguis clar com pots accedir als cursos d’aquestes titulacions segons els estudis previs que hagis cursat.

Requisits per estudiar un grau d’esports

Hi una serie de requisits que s’han de complir per poder estudiar un cicle de grau superior d’esports:

  • Tenir el títol de técnic a la modalitat esportiva correspondent.
  • Tenir el títol de Batxillerat o un títol equivalent. Si no es compleix s’haura de superar una prova d’accés, i per poder realitzar-la s’ha de tenir com a mínim 19 anys o fer-los l’any que es realitza la prova a més de comptar amb el títol de la ESO o comptar amb un títol equivalent.
  • Depenent de les modalitats esportives pot ser que es requereixi superar una prova específica d’accés.

A més un cop complerts els requisits per poder accedir als cicles de grau superior d’esports s’haurà de formalitzar la preinscripció i presentar-la al centre educatiu on es volen cursar els estudis.

educacio barcelona

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]