Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Com accedir als cicles formatius de grau superior d’esports?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com accedir als cicles formatius de grau superior d’esports?

Si t’apassiona l’esport de manera vocacional i vols formar-te per poder convertir-ho en la teva professió, has de saber que pel que fa a les titulacions de formació professional, els cicles formatius de grau superior son el nivell més alt al que pots accedir.

En què consisteixen les formacions?

Es tracta de formacions de 1540h dividides en dos cursos escolars, a més una part d’aquestes hores es tracta de la formació que s’imparteix al centre educatiu i l’altra consisteix en la pràctica duent a terme la feina a centres de treball.

Un cop superada les assignatures i les pràctiques del cicle formatiu de grau superior s’obté el títol de tècnic superior en l’especialitat que s’hagi cursat.

Amb el títol de tècnic superior a la mà ja és decisió de l’estudiant escollir si vol dirigir-se a estudis universitaris o bé al mon laboral.

S’ofereixen varis cicles formatius de grau superior en l’àmbit d’estudis reglats d’esports; si has decidit cursar-ne un, el més important és que tinguis clar com pots accedir als cursos d’aquestes titulacions segons els estudis previs que hagis cursat.

Requisits per estudiar un grau d’esports

Hi una serie de requisits que s’han de complir per poder estudiar un cicle de grau superior d’esports:

  • Tenir el títol de técnic a la modalitat esportiva correspondent.
  • Tenir el títol de Batxillerat o un títol equivalent. Si no es compleix s’haura de superar una prova d’accés, i per poder realitzar-la s’ha de tenir com a mínim 19 anys o fer-los l’any que es realitza la prova a més de comptar amb el títol de la ESO o comptar amb un títol equivalent.
  • Depenent de les modalitats esportives pot ser que es requereixi superar una prova específica d’accés.

A més un cop complerts els requisits per poder accedir als cicles de grau superior d’esports s’haurà de formalitzar la preinscripció i presentar-la al centre educatiu on es volen cursar els estudis.

educacio barcelona

Matrícula oberta curs 2019-2020 | Estudia un Cicle Formatiu d’Esport a Escola Vitae

Matrícula oberta curs 2019-2020 | Estudia un Cicle Formatiu d’Esport a Escola Vitae   0

T'agrada l'esport i vols dedicar-te professionalment? Escola Vitae t'ofereix un ventall de Cicles Formatius d'Esport Ja està obert el procés de matriculació per al proper curs 2019-2020. Amb una oferta formativa [...]