Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Com aprofitar al màxim el temps al gimnàs

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com aprofitar al màxim el temps al gimnàs

Són molts els motius que poden fer pensar a una persona que el seu temps en el gimnàs no està sent aprofitat de la millor manera i que per tant els resultats no s’estan aconseguint per una bona falta de preparació respecte a la manera en què es compleix amb la rutina en aquest lloc.

En aquest ordre d’idees, lo que es proposa per poder optimitzar l’entrenament i poder donar el millor d’un mateix és que s’apliquin una sèrie de consells bàsics per millorar el rendiment i en definitiva possibilitar que s’obtinguin més i millors canvis en el cos.

Consells per optimitzar les hores de gimnàs

A continuació es comparteix un llistat amb informació bàsica perquè sigui considerada per les persones que volen aconseguir aquest tipus d’optimització del seu temps en el gimnàs:

  • Consumir hidrats de baix índex glucèmic dues hores abans – Tingui en compte que les proteïnes permeten la construcció del múscul, però quant als hidrats de carboni de la més alta qualitat, cal ressaltar que són claus per poder gaudir de tot l’energia que es requereix en treballar amb els diferents elements del gimnàs. La civada és una molt bona alternativa, encara que també poden ser fruites, unes llesques de pa integral o una patata cuita.
  • Cafè mitja hora abans d’entrenar – La cafeïna és una bona ajuda perquè s’actuï directament en la sensació de cansament, tingui en ment que és ideal per a millorar el rendiment esportiu i molt més en aquells exercicis que poden durar bastant temps.
  • No consumir grans quantitats de greix abans de l’entrenament – Recordi que els greixos no són dolentes en si mateixes, però el problema amb aquest tipus de compost és que la seva digestió és molt lenta, així que no és convenient que siguin consumides dues hores abans de l’entrenament, perquè en cas contrari ocasionaran problemes gàstrics o flatulències.
  • Suplement de creatina – La manera típica d’accedir a la creatina és durant el temps anterior a l’exercici, bé sigui amb un aliment amb una beguda en particular.
  • Entrenar amb música – Diversos estudis han demostrat que és una tècnica vàlida per estimular a les persones aconseguir el màxim rendiment, perquè la música actua com un mecanisme de motivació que és bastant potent.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?   0

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]