Noticias
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]
  • Com aprofitar al màxim el temps al gimnàsSón molts els motius que poden fer pensar a una persona que el seu temps en el gimnàs no està sent aprofitat de la millor manera i que per tant [...]

Com aprofitar al màxim el temps al gimnàs

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com aprofitar al màxim el temps al gimnàs

Són molts els motius que poden fer pensar a una persona que el seu temps en el gimnàs no està sent aprofitat de la millor manera i que per tant els resultats no s’estan aconseguint per una bona falta de preparació respecte a la manera en què es compleix amb la rutina en aquest lloc.

En aquest ordre d’idees, lo que es proposa per poder optimitzar l’entrenament i poder donar el millor d’un mateix és que s’apliquin una sèrie de consells bàsics per millorar el rendiment i en definitiva possibilitar que s’obtinguin més i millors canvis en el cos.

Consells per optimitzar les hores de gimnàs

A continuació es comparteix un llistat amb informació bàsica perquè sigui considerada per les persones que volen aconseguir aquest tipus d’optimització del seu temps en el gimnàs:

  • Consumir hidrats de baix índex glucèmic dues hores abans – Tingui en compte que les proteïnes permeten la construcció del múscul, però quant als hidrats de carboni de la més alta qualitat, cal ressaltar que són claus per poder gaudir de tot l’energia que es requereix en treballar amb els diferents elements del gimnàs. La civada és una molt bona alternativa, encara que també poden ser fruites, unes llesques de pa integral o una patata cuita.
  • Cafè mitja hora abans d’entrenar – La cafeïna és una bona ajuda perquè s’actuï directament en la sensació de cansament, tingui en ment que és ideal per a millorar el rendiment esportiu i molt més en aquells exercicis que poden durar bastant temps.
  • No consumir grans quantitats de greix abans de l’entrenament – Recordi que els greixos no són dolentes en si mateixes, però el problema amb aquest tipus de compost és que la seva digestió és molt lenta, així que no és convenient que siguin consumides dues hores abans de l’entrenament, perquè en cas contrari ocasionaran problemes gàstrics o flatulències.
  • Suplement de creatina – La manera típica d’accedir a la creatina és durant el temps anterior a l’exercici, bé sigui amb un aliment amb una beguda en particular.
  • Entrenar amb música – Diversos estudis han demostrat que és una tècnica vàlida per estimular a les persones aconseguir el màxim rendiment, perquè la música actua com un mecanisme de motivació que és bastant potent.

Noticies Educació

És fàcil ser un bon monitor esportiu?

És fàcil ser un bon monitor esportiu?

En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres