Noticias

Com augmentar el rendiment esportiu?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com augmentar el rendiment esportiu?

Una de les coses que més preocupa a les persones que fan esport és el fet de poder treure-li tot el rendiment possible. Si no ho fem bé, estarem fent esport però no aconseguirem segons quins objectius ens proposem, ja que no és el mateix el fet de fer esport per rebaixar pes, que per agafar múscul o per temes de salut.

El rendiment esportiu

Tal com diuen en aquesta web, hi ha una sèrie de coses que s’haurien de tenir en compte:

  • Cal ingerir suficients aliments: l’exercici consumeix molta energia. Si no volem fer malbé la nostra salut, caldrà que ingerim aliments. No fer-ho potser ens pot ajudar a baixar pes ràpidament, però aniria lligat a terribles conseqüències.
  • Els aliments que ingerim han de ser basats en els carbohidrats i en les verdures. Sense els primers no podríem fer pràcticament res, i sense els segons tindríem una mancança vitamínica molt gran. Recordeu que els carbohidrats es poden trobarà l’arròs, avena, llenties, galetes, etc. Les verdures són també una gran font d’antioxidants.
  • Vigilar amb les proteïnes: ingerir-ne està molt bé, però no han de ser la base de cap plat. Un consum excessiu ens pot ser contraproduent.
  • No passis grans estones sense menjar, i menys si tens previst fer grans entrenaments que puguin suposar un gran esforç. Entrenar amb la panxa buida pot provocar-nos marejos o coses molt pitjors.
  • El mateix amb la hidratació: tingues sempre a prop una ampolla d’aigua (o alguna altra beguda). Cal beure una mitjana de 3-4 litres al dia, ja sigui amb fruita, aigua, begudes diverses o caldo, per exemple. Penseu sempre que si el cos us demana beure és que ja esteu fent tard: cal anar bevent encara que no es tingui la sensació de set.
  • També cal vigilar amb els complements vitamínics. Moltes vegades en prenem pensant que ens poden anar bé, però sovint no pensem que els propis aliments ja solen tenir tots aquests components. En qualsevol cas, cal observar bé les indicacions d’allò que ens anem a prendre per saber si ens convé o no.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres