Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Com cremar calories i greix en menys temps?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com cremar calories i greix en menys temps?

La necessitat d’exercici, sobretot d’alta intensitat és imprescindible per perdre greix, ja que hi ha estímuls metabòlics que només es poden aconseguir per aquesta via.

Per això i per molts altres factors, encara que cuidis la dieta, mai no veuràs els resultats òptims si no t’exercites correctament. A causa d’això, tenim unes recomendacions per les persones que entrenen amb una alta càrrega de treball.

La importància de la dieta

En dietes hipocalòriques, el nostre cos no només no oxida greixos durant el dia, sinó que també els sintetitza. Quan estem en una dieta hipocalórica, o el que és el mateix, consumim menys calories de les quals gastem, el nostre cos es prepara per recuperar el pes perdut en un futur, és a dir, una dieta hipocalòrica durant un període de temps llarg no només no ens serà beneficiós, sinó que fins i tot ens pot resultar perjudicial.

Moltes persones es prenen el cardio a baixa intensitat com el patró d’exercicis a realitzar. Entre aquests, es troben exercicis com: walking (caminar), jogging, running (córrer a ritme moderat o carrera contínua)… La implicació que suposa aquest tipus d’exercici cardiovascular al teu metabolisme és que precisament aquest s’acostuma molt ràpid, diem llavors que tenim un metabolisme adaptat a l’exercici. Després en aquest sentit, el cos cremarà calories corresponents a les pròpies derivades de la realització de l’exercici en qüestió.

Un altre problema conseqüent de l’exercici a baixa intensitat és que necessitaràs un període de temps elevat per cremar una gran quantitat de calories, i això, a dia d’avui no és gens eficient, ja que sempre hem d’anar d’un costat a un altre a causa dels quefers diaris; i tampoc és molt apetecible passar massa temps a aquest ritme. El cardio a baixa intensitat només crema calories durant la durada del mateix període d’entreno.

Si vols guanyar la batalla al greix, llavors la teva opció serà el cardio a alta intensitat. El fet en el qual es fonamenta l’exercici cardiovascular d’alta intensitat és augmentar la capacitat d’oxidació muscular, és a dir, la producció mitocondrial s’eleva en els teixits, augmentant per tant la grandària dels músculs.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]