Noticias
  • L’èxit dels esports d’aventuraVivim amb un ritme de vida realment estressant. Llargues jornades laborals, multitud d'obligacions, poc temps lliure, etc. En general, una rutina diària amb molt estrès, i generalment sense molts alts [...]
  • La millor dieta per trobar-te bé fent esportSegur que alguna vegada t'han dit la frase “som el que mengem”. I és que realment hi ha una relació directa entre el que mengem i com som, o almenys [...]
  • La kinesioterapia per al tractament de lesionsEn principi és necessari començar per destacar que la kinesiología és un tipus de ciència que s'enfoca a estudiar tot allò que estigui relacionat amb el moviment del cos humà, [...]

Com cremar calories i greix en menys temps?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com cremar calories i greix en menys temps?

La necessitat d’exercici, sobretot d’alta intensitat és imprescindible per perdre greix, ja que hi ha estímuls metabòlics que només es poden aconseguir per aquesta via.

Per això i per molts altres factors, encara que cuidis la dieta, mai no veuràs els resultats òptims si no t’exercites correctament. A causa d’això, tenim unes recomendacions per les persones que entrenen amb una alta càrrega de treball.

La importància de la dieta

En dietes hipocalòriques, el nostre cos no només no oxida greixos durant el dia, sinó que també els sintetitza. Quan estem en una dieta hipocalórica, o el que és el mateix, consumim menys calories de les quals gastem, el nostre cos es prepara per recuperar el pes perdut en un futur, és a dir, una dieta hipocalòrica durant un període de temps llarg no només no ens serà beneficiós, sinó que fins i tot ens pot resultar perjudicial.

Moltes persones es prenen el cardio a baixa intensitat com el patró d’exercicis a realitzar. Entre aquests, es troben exercicis com: walking (caminar), jogging, running (córrer a ritme moderat o carrera contínua)… La implicació que suposa aquest tipus d’exercici cardiovascular al teu metabolisme és que precisament aquest s’acostuma molt ràpid, diem llavors que tenim un metabolisme adaptat a l’exercici. Després en aquest sentit, el cos cremarà calories corresponents a les pròpies derivades de la realització de l’exercici en qüestió.

Un altre problema conseqüent de l’exercici a baixa intensitat és que necessitaràs un període de temps elevat per cremar una gran quantitat de calories, i això, a dia d’avui no és gens eficient, ja que sempre hem d’anar d’un costat a un altre a causa dels quefers diaris; i tampoc és molt apetecible passar massa temps a aquest ritme. El cardio a baixa intensitat només crema calories durant la durada del mateix període d’entreno.

Si vols guanyar la batalla al greix, llavors la teva opció serà el cardio a alta intensitat. El fet en el qual es fonamenta l’exercici cardiovascular d’alta intensitat és augmentar la capacitat d’oxidació muscular, és a dir, la producció mitocondrial s’eleva en els teixits, augmentant per tant la grandària dels músculs.

Noticies Educació

L’èxit dels esports d’aventura

L’èxit dels esports d’aventura

Vivim amb un ritme de vida realment estressant. Llargues jornades laborals, multitud d'obligacions, poc temps lliure, etc. En general, una rutina diària amb molt estrès, i generalment sense molts alts [...]