Noticias

Com cremar calories i greix en menys temps?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com cremar calories i greix en menys temps?

La necessitat d’exercici, sobretot d’alta intensitat és imprescindible per perdre greix, ja que hi ha estímuls metabòlics que només es poden aconseguir per aquesta via.

Per això i per molts altres factors, encara que cuidis la dieta, mai no veuràs els resultats òptims si no t’exercites correctament. A causa d’això, tenim unes recomendacions per les persones que entrenen amb una alta càrrega de treball.

La importància de la dieta

En dietes hipocalòriques, el nostre cos no només no oxida greixos durant el dia, sinó que també els sintetitza. Quan estem en una dieta hipocalórica, o el que és el mateix, consumim menys calories de les quals gastem, el nostre cos es prepara per recuperar el pes perdut en un futur, és a dir, una dieta hipocalòrica durant un període de temps llarg no només no ens serà beneficiós, sinó que fins i tot ens pot resultar perjudicial.

Moltes persones es prenen el cardio a baixa intensitat com el patró d’exercicis a realitzar. Entre aquests, es troben exercicis com: walking (caminar), jogging, running (córrer a ritme moderat o carrera contínua)… La implicació que suposa aquest tipus d’exercici cardiovascular al teu metabolisme és que precisament aquest s’acostuma molt ràpid, diem llavors que tenim un metabolisme adaptat a l’exercici. Després en aquest sentit, el cos cremarà calories corresponents a les pròpies derivades de la realització de l’exercici en qüestió.

Un altre problema conseqüent de l’exercici a baixa intensitat és que necessitaràs un període de temps elevat per cremar una gran quantitat de calories, i això, a dia d’avui no és gens eficient, ja que sempre hem d’anar d’un costat a un altre a causa dels quefers diaris; i tampoc és molt apetecible passar massa temps a aquest ritme. El cardio a baixa intensitat només crema calories durant la durada del mateix període d’entreno.

Si vols guanyar la batalla al greix, llavors la teva opció serà el cardio a alta intensitat. El fet en el qual es fonamenta l’exercici cardiovascular d’alta intensitat és augmentar la capacitat d’oxidació muscular, és a dir, la producció mitocondrial s’eleva en els teixits, augmentant per tant la grandària dels músculs.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres