Noticias

Com fer exercisi si tens poc temps lliure?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com fer exercisi si tens poc temps lliure?

Avui dia el ritme de vida que portem és esgotador: el treball, els estudis, la neteja i ordre de la llar, la vida social i familiar… Per a moltes persones resulta impossible trobar una mica de temps lliure per fer exercici. Després d’una jornada laboral intensa i de realitzar la resta d’obligacions que ens esperen a casa, l’últim que ens ve de gust a molts de nosaltres és acabar el dia realitzant exercici perquè ens suposa afegir encara més cansament al dia. Tampoc ve de gust matinar més per fer exercici abans d’entrar a treballar perquè dóna la sensació que ens roba hores de son.

Però tots sabem que fer exercici és molt sa, beneficiós i gairebé vital per tenir bona salut, més energia i estar en plena forma. Si aconseguim trobar un espai per practicar exercici al dia i n’acabem creant una rutina, semblarà que el dia s’ha allargat i a més ens beneficiarà per poder suportar millor física i mentalment totes aquestes responsabilitats en les que estem implicats.

La millor manera de fer exercici si amb prou feines disposem de temps lliure és trobar l’exercici adequat, un exercici que puguem realitzar en el temps que tenim lliure i que amb ell exercitem les parts del cos que més ens interessa.

Per exemple, el running ho podem realitzar a qualsevol hora del dia i sense invertir diners i sense necessitar una gran equipación: només roba còmoda i unes bones bambes, a més com és un exercici aerobic exercitem tot el cos i ens ajuda a mantenir la salut del nostre sistema cardiovascular. Però com el running hi ha molts més exercicis, és important saber triar l’esport adequat per a cada persona, una altra opció és realitzar tan sols uns minuts diaris d’exercicis que involucrin grans grups musculars, exercicis en sèries de 10 a 12 repeticions perquè siguin efectius.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres