Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Com gestionar una empresa de temps lliure?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com gestionar una empresa de temps lliure?

Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l’esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de l’empresa. Fer de la teva passió un negoci pot ser tremendament reconfortant, ja que no hi ha gens pitjor que endinsar-se en una carrera laboral que no et faci il·lusió.

Segurament, aquelles persones que es formen com a tècnics de temps lliure pensen en treballar per altres, però l’aventura de crear la teva empresa i ser qui pren les decisions també té els seus avantatges. En el Cicle Formatiu Grau Superior Animació Activitats Físiques i esportives es dedica un mòdul a l’organització i gestió d’una petita empresa de temps lliure i socioeducativa.

Òbviament, es posa l’accent en tots els aspectes d’organització i gestió de les empreses, però sobretot més concretament les esportives, ja que tenen els seus propis processos. Així mateix, es dediquen 30 hores a l’elaboració d’un projecte empresarial. Fins i tot aquelles persones que no tinguin entre els seus plans muntar una empresa, és molt enriquidor observar el món de l’esport des d’aquest punt de vista, ja que ens ajuda a comprendre millor el funcionament de clubs, associacions, federacions i altres entitats relacionades amb el desenvolupament de l’esport.

Són molts aspectes els que entren en joc a l’hora d’aconseguir que una empresa de temps lliure tingui èxit. Els monitors han d’estar compromesos amb els valors de l’empresa i donar el 100 % cada dia de treball. De la mateixa manera, s’han de calibrar esforços i recompensar als treballadors d’acord amb el rendiment que ofereixen. I és que, com en qualsevol altre àmbit, uns treballadors motivats i valorats ofereixen un servei molt millor.

No existeix una fórmula secreta per fer que una empresa triomfi en un sector que cada vegada està més explotat, però sens dubte és una via a tenir en compte per part d’aquells tècnics de temps lliure en formació o que estiguin buscant treball.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]