Noticias

Com mantenir uns bons abdominals: Consells i hàbits d’alimentació

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com mantenir uns bons abdominals: Consells i hàbits d’alimentació

Controlar els greixos del cos és molt més que un imperatiu estètic. Segons un estudi de la revista mèdica Lancet, l’obesitat pot reduir fins a 19 anys l’esperança de vida. A més, el greix acumulat augmenta el risc de diabetis, malalties cardiovasculars, malalties metabòliques i asma, entre moltes altres. És inevitable que després d’una temporada d’excessos com el Nadal tot això passi factura. El ventre pla que tant et va costar tenir ara és més xocolata que tableta…

Segur que t’has posat com a objectiu per principi d’any tenir un ventre pla, però has de saber que entrenar-los 3 dies a la setmana de forma directa és suficient. Cal tenir en compte que en altres exercicis com press banca, dominades, sentadillas, etc. ja els estem treballant també. El que s’ha de tenir molt en compte és l’alimentació.

  • Limitar la quantitat de sucres afegits

Les dietes amb alt contingut en sucres són una garantia d’obesitat abdominal. Per això has d’evitar els fregits i llaminadures quan et piqui l’apetit. Els metges recomanen no superar les 5 culleretes de sucres al dia o 100 calories en greixos.

  • Gaudir dels greixos saludables

Per norma general, tots els greixos són censurats sense cap tipus de distinció. La veritat és que existeixen alguns greixos saludables com els greixos monoinsaturats, poliinsaturats i els no saturats. Aquest tipus de greixos són baixos en sal i no retenen líquids. La dieta mediterrània és un clar exemple de dieta amb un alt contingut en greixos saludables.

  • Consumir proteïnes baixes en greix

Prova de canviar les proteïnes grasses per proteïnes baixes en greix. Això t’ajudarà a cremar més fàcilment les proteïnes innecessàries. Per exemple, els iogurts 0%, el peix o el pollastre poden ser els teus millors aliats.

  • Beure molta aigua

El teu cos no pot convertir de manera eficient els carbohidrats en energia sense suficient aigua. No es poden lliurar els aminoàcids essencials en el teixit muscular sense una quantitat d’aigua adequada. No solament pots patir en les teves sessions d’entrenament sinó que també s’obstaculitza la descomposició dels greixos.

En resum, no cal dir que no a tots els capritxos, sinó que hem de tractar de tenir una bona alimentació i uns hàbits saludables. D’aquesta manera, amb uns exercicis d’alta intensitat, podrem tenir uns abdominals envidiables.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres