Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Com mantenir uns bons abdominals: Consells i hàbits d’alimentació

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com mantenir uns bons abdominals: Consells i hàbits d’alimentació

Controlar els greixos del cos és molt més que un imperatiu estètic. Segons un estudi de la revista mèdica Lancet, l’obesitat pot reduir fins a 19 anys l’esperança de vida. A més, el greix acumulat augmenta el risc de diabetis, malalties cardiovasculars, malalties metabòliques i asma, entre moltes altres. És inevitable que després d’una temporada d’excessos com el Nadal tot això passi factura. El ventre pla que tant et va costar tenir ara és més xocolata que tableta…

Segur que t’has posat com a objectiu per principi d’any tenir un ventre pla, però has de saber que entrenar-los 3 dies a la setmana de forma directa és suficient. Cal tenir en compte que en altres exercicis com press banca, dominades, sentadillas, etc. ja els estem treballant també. El que s’ha de tenir molt en compte és l’alimentació.

  • Limitar la quantitat de sucres afegits

Les dietes amb alt contingut en sucres són una garantia d’obesitat abdominal. Per això has d’evitar els fregits i llaminadures quan et piqui l’apetit. Els metges recomanen no superar les 5 culleretes de sucres al dia o 100 calories en greixos.

  • Gaudir dels greixos saludables

Per norma general, tots els greixos són censurats sense cap tipus de distinció. La veritat és que existeixen alguns greixos saludables com els greixos monoinsaturats, poliinsaturats i els no saturats. Aquest tipus de greixos són baixos en sal i no retenen líquids. La dieta mediterrània és un clar exemple de dieta amb un alt contingut en greixos saludables.

  • Consumir proteïnes baixes en greix

Prova de canviar les proteïnes grasses per proteïnes baixes en greix. Això t’ajudarà a cremar més fàcilment les proteïnes innecessàries. Per exemple, els iogurts 0%, el peix o el pollastre poden ser els teus millors aliats.

  • Beure molta aigua

El teu cos no pot convertir de manera eficient els carbohidrats en energia sense suficient aigua. No es poden lliurar els aminoàcids essencials en el teixit muscular sense una quantitat d’aigua adequada. No solament pots patir en les teves sessions d’entrenament sinó que també s’obstaculitza la descomposició dels greixos.

En resum, no cal dir que no a tots els capritxos, sinó que hem de tractar de tenir una bona alimentació i uns hàbits saludables. D’aquesta manera, amb uns exercicis d’alta intensitat, podrem tenir uns abdominals envidiables.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]