Noticias

Com motivar-te per fer exercici

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com motivar-te per fer exercici

Una persona sense motivació personal no aconseguirà cap resultat. Aquesta gent normalment abandona l’esport (o qualsevol cosa) ràpidament, de seguida veu el costat dolent a les coses, tot té el seu problema, que si no tinc temps, que si costa molt, que si hi ha molta gent, que si és molt car, que si és complicat, etc. Tenen excuses de tot tipus, i els pros de realitzar qualsevol activitat, sobretot esportiva, pesen molt menys que els contres i per tant a la mínima ho deixen.

Per a la gent sedentària la zona de confort és aquest món on no hi ha esforços físics, on suar es restringeix als moments de prendre el sol a la platja. Altres persones tenen una zona de confort on fer-se 20km corrent al dia no suposa un problema. Molta gent està motivada però no per ell mateix sinó per una circumstància externa i si aquesta circumstància canvia la seva motivació s’enfonsarà inevitablement. Per exemple, si comencem a fer peses perquè a la nostra parella li agrada, podem mantenir aquesta motivació sempre que mantinguem aquesta parella, però si s’acaba la relació, per norma, s’acaba la motivació.

Les motivacions personals són diferents d’unes persones a una altra, unes es guien més per la realització personal, unes altres pels diners, unes altres per ascendir i estar en un lloc alt dins de l’empresa. Unes altres valoren més el temps lliure… Per aconseguir una motivació que et guiï cap a aconseguir el que vols, hauràs d’esforçar-te a donar-te a tu mateix el tipus de recompenses que desitges. Para’t a pensar, coneix-te a tu mateix i observa’t per saber a quin tipus de recompenses li dónes més valor.

La motiviació és fonamental a l’hora d’adquirir un hàbit. Nosaltres podem aprendre una acció -en aquest cas, fer exercici- però fins que això es converteix en hàbit passa un temps considerable. Que un aprenentatge es converteixi en un hàbit dependrà de la motivació i la recompensa que anem a obtenir amb l’acompliment d’aquesta activitat. Per això és important que sempre que vulguem adquirir o perdre un hàbit tinguem un motiu que estigui per damunt.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres