Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Com perdre els quilos que has engreixat en Nadal

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com perdre els quilos que has engreixat en Nadal

Al moment d’estar gaudint al màxim del Nadal, és poc probable que les persones s’enfoquin a evitar engreixar durant aquesta època, ja que es tracta d’una època on la major part de les decisions estan relacionades amb el menjar, les festivitats i similars.

Ara bé, una vegada el Nadal està per finalitzar, comencen a sorgir tota classe d’interrogants en relació amb idees o suggeriments per perdre els quilos que s’han pujat durant Nadal i en aquest ordre d’idees, amb aquest article ens anem a concentrar a compartir una sèrie de consells sobre aquest tema.

Consells per perdre quilos ràpidament

  • L’entrenament – Ben sigui que l’hi hagi abandonat durant el Nadal o que mai l’hi hagi tingut en compte durant temporades passades, l’entrenament va a ser fonamental durant tot l’any. Tingui en compte que una rutina d’exercici és fonamental perquè el cos es pugui anar formant i al seu torn cremant totes les calories que s’han guanyat durant l’època del Nadal. Pot intentar-ho en un inici únicament amb sortir a caminar, trotar, nedar, etcètera.
  • Cura amb les dietes molt hipocalóricas – Encara que es fa èmfasis en aquesta classe de dietes, la idea és que vostè sigui una persona molt acurada amb qualsevol classe de dieta, ja que en ocasions pel mateix afany d’aconseguir resultats ràpids, es pot estar posant en risc la salut. El més important en aquests casos és que la dieta sigui sana i equilibrada.
  • Menjar 5 vegades al dia – Per aplicar aquest consell, els menjars ha de ser d’una quantitat menor i les hi ha de distribuir als moments clau del dia. Es ressalta que és un truc molt eficaç, perquè d’aquesta manera el metabolisme es manté actiu durant tot el dia en estar rebent aliments de manera constant. S’anota de nou, que només es van a obtenir bons resultats si aquests cinc menjars al dia no són copioses, sinó que corresponen amb la quantitat pertinent.
  • Escollir bé en menjar fora – D’una o una altra manera, tots ens trobem exposats a aquest tipus de situació durant l’any, així que sempre s’han de triar menús que no siguin calòrics a l’excés o que barregen molts aliments d’una sola vegada. En la mesura del possible que inclouen verdures o fruites.
  • Controlar les quantitats i hores – Els dos són aspectes fonamentals, així que no cal sobrepassar-se amb la quantitat i tampoc menjar en hores que siguin poc beneficioses per aprimar.
  • Sopars lleugers – Un sopar lleuger és el primer pas per poder obtenir bons resultats, ja que els menjars durant la nit solen ser les principals responsables d’una pujada de pes.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?   0

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]