Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Com trobar la motivació per fer esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels qui afirmen que es poden passar hores i hores en el sofà intentant convèncer-se a si mateixos de començar amb una rutina, però que no ho aconsegueixen.

Si vostè s’identifica amb l’escena anterior, li suggerim que llegeixi amb deteniment cadascuna de les nostres recomanacions, perquè pugui motivar-se i començar al més aviat possible a fer esport d’una manera regular.

Trucs per estar motivat amb l’exercici físic

Motivar els pensaments

  • Buscar una raó – Si es vol fer esport és perquè hi ha una raó darrere, així que sense importar si l’objectiu es tracta de lluir millor, per alguna recomanació mèdica o simplement per salut, sempre cal tenir en compte aquesta motivació.
  • Convèncer-se – Són moltes les raons i explicacions que són vàlides per estar totalment convençut que fer esport és el correcte. Faci el possible per explorar cadascuna d’aquestes afirmacions i motivacions.
  • Establir metes – En la majoria dels casos les persones es poden plantejar un objectiu a complir per poder comprendre que aquesta meta és necessari que l’aconsegueix. A mesura que el temps passi, vagi fent més complexa aquesta meta.
  • Recompenses – Cada que vostè compleixi amb un dels objectius, es pot recompensar d’alguna manera.

Motivar el comportament

  • Menjar de forma sana – Si ja s’està complint amb una rutina d’alimentació adequada, és molt més factible que es vol fer el mateix amb l’esport. En altres paraules, cal establir objectius en totes les facetes de la vida.
  • Comprar equip nou – Tal vegada pel simple fet de fer una despesa, es pot aconseguir una mica més de motivació per assistir als entrenaments amb freqüència.
  • Reemplaçar l’improductivitat – Si com a part de la rutina existeixen tasques que són improductives o. Convenients per a l’objectiu de fer esport, és molt important modificar cadascuna d’elles per un altre tipus d’opcions que en veritat siguin positius per al cos.
  • Fer-se responsable – Amb això es fa referència a elaborar una llista de tasques o alguna cosa similar, per sentir una mica de pressió i responsabilitat quant a l’esport com a tal.
  • Envoltar-se de gent que motivi – Si es troba un grup de persones que fan esport, serà molt més senzill trobar una mica de motivació, perquè els hi pot seguir a tots com un conjunt.
  • Fer alguna cosa petit ja mateix – En ocasions el més difícil és donar el primer pas, així que si vostè comenci per fer alguna cosa molt petit en aquest precís instant, és molt probable que continuï amb la seva rutina.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]