Noticias
 • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
 • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
 • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Com trobar la motivació per fer esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels qui afirmen que es poden passar hores i hores en el sofà intentant convèncer-se a si mateixos de començar amb una rutina, però que no ho aconsegueixen.

Si vostè s’identifica amb l’escena anterior, li suggerim que llegeixi amb deteniment cadascuna de les nostres recomanacions, perquè pugui motivar-se i començar al més aviat possible a fer esport d’una manera regular.

Trucs per estar motivat amb l’exercici físic

Motivar els pensaments

 • Buscar una raó – Si es vol fer esport és perquè hi ha una raó darrere, així que sense importar si l’objectiu es tracta de lluir millor, per alguna recomanació mèdica o simplement per salut, sempre cal tenir en compte aquesta motivació.
 • Convèncer-se – Són moltes les raons i explicacions que són vàlides per estar totalment convençut que fer esport és el correcte. Faci el possible per explorar cadascuna d’aquestes afirmacions i motivacions.
 • Establir metes – En la majoria dels casos les persones es poden plantejar un objectiu a complir per poder comprendre que aquesta meta és necessari que l’aconsegueix. A mesura que el temps passi, vagi fent més complexa aquesta meta.
 • Recompenses – Cada que vostè compleixi amb un dels objectius, es pot recompensar d’alguna manera.

Motivar el comportament

 • Menjar de forma sana – Si ja s’està complint amb una rutina d’alimentació adequada, és molt més factible que es vol fer el mateix amb l’esport. En altres paraules, cal establir objectius en totes les facetes de la vida.
 • Comprar equip nou – Tal vegada pel simple fet de fer una despesa, es pot aconseguir una mica més de motivació per assistir als entrenaments amb freqüència.
 • Reemplaçar l’improductivitat – Si com a part de la rutina existeixen tasques que són improductives o. Convenients per a l’objectiu de fer esport, és molt important modificar cadascuna d’elles per un altre tipus d’opcions que en veritat siguin positius per al cos.
 • Fer-se responsable – Amb això es fa referència a elaborar una llista de tasques o alguna cosa similar, per sentir una mica de pressió i responsabilitat quant a l’esport com a tal.
 • Envoltar-se de gent que motivi – Si es troba un grup de persones que fan esport, serà molt més senzill trobar una mica de motivació, perquè els hi pot seguir a tots com un conjunt.
 • Fer alguna cosa petit ja mateix – En ocasions el més difícil és donar el primer pas, així que si vostè comenci per fer alguna cosa molt petit en aquest precís instant, és molt probable que continuï amb la seva rutina.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?   0

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]