Noticias

Comença el dia amb energia des de l’esmorzar

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Comença el dia amb energia des de l’esmorzar

Sempre s’ha dit que l’esmorzar és el menjar més important del dia. No obstant això, en moltes ocasions no li prestem massa atenció, o simplement ho mengem de manera rutinària sense pensar en què mengem ni per què. Hi ha persones que pensen que malgrat optar per un esmorzar saludable cada dia, els quilos no disminueixen. Però, per què no? Al cap i a la fi, tots els experts diuen que l’esmorzar és la clau per augmentar el ritme del metabolisme, no? Segur que no t’adones dels errors que estàs cometent i que, quan els rectifiquis, veuràs la diferència en el teu cos.

L’importància de l’horari

L’habitual sol ser menjar mitja hora després d’aixecar-te, encara que siguin les 7.30 del matí i no tinguis gana (el 99 % de les vegades). Segur que això et despertava la gana després i havies de tornar a esmorzar perquè estaves morint de gana, i això significa… El doble de calories! Normal que no estiguis aprimant. Ara quan t’aixequis, sal a fer exercici i intenta esmorzar a les 9 o 10. Has d’acostumar al teu cos a menjar quan tinguis gana, no quan el rellotge et digui que és hora de menjar.

Mesurar el que menges

Un altre gran error? Mai mesures gens. Quan menges cereals, et renyeixes a agafar un bol i omplir-ho fins a on et ve de gust – normalment amb més quantitat de la qual deuries. I a més tenim aquest dia en el qual li afegim de tot al bol de cereals: panses, nous, nabius o plàtan, i això al costat de la llet fa que el nostre esmorzar tingui més de 600 kcal. Però atenció, el mateix passa amb la civada, els iogurts amb cereals i fruita, les torrades o els smoothies.

Així que, treu les teves tasses i culleres, i comença a mesurar-ho tot assegurant-te que el teu desdejuni no superi les 400 kcal. Fes-ho fins que tinguis les mesures preses i estiguis segur que no vas a cometre errors.

No tots tenim temps per preparar-nos super esmorzars, que normalment requereixen dels seus minuts de preparació i cocció. Però tots estem d’acord que l’esmorzar forma part d’un dels menjars més importants en el dia i que sense ell pot ser que el despertar sigui molt més difícil.

 

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres