Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Congrés Internacional de Psicologia Aplicada al Futbol i altres esports d’equip

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Congrés Internacional de Psicologia Aplicada al Futbol i altres esports d’equip

Del 5 al 7 de novembre d’aquest any es celebrarà als espais de l’Institut Nacional d’Educació Física (INEFC) de Barcelona el Congrés Internacional de Psicologia Aplicada al Futbol i altres esports d’equip.

Psicología aplicada al futbol i altres esports d’equip

Aquest congrés, organitzat per ACPE i SPARTYAN, inclou les experiències de les XXIII Jornades de l’Associació Catalana de Psicologia de l’Esport (ACPE) i la passió de SPARTYAN per la psicologia aplicada al futbol.

El congrés es celebrarà amb l’objectiu principal d’oferir continguts de qualitat de caire científic i professional, comptant amb l’experiència de diversos professionals d’arreu del món que faran de ponents i explicaran les seves experiències i la seva visió de l’assumpte. Un d’aquests professionals que hi participen és Joan Vives, professor de psicologia esportiva al nostre centre. També hi participaran esportistes i entrenadors per tal de poder fomentar l’intercanvi d’experiències entre els participants a l’esdeveniment.

Els objectius del congrés són:

• Transmetre com n’és d’important la psicologia en el futbol i en altres esports d’equip, tant a nivell de futbol professional com a les escoles de Futbol Base.
• Promoure la coordinació entre psicòlegs i entrenadors per tal d’aconseguir uns millors resultats.
• Fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements, per conèixer els darrers avenços tant a nivell teòric com pràctic i tant a nivell nacional com internacional.
• Donar a conèixer el paper dels psicòlegs en aquests entorns, ja que sovint no són gaire coneguts i la feina que hi fan és de vital importància per al bon rendiment personal de l’esportista i de l’equip en conjunt.
• Debatre sobre quina ha de ser la millor manera d’integrar al psicòleg en un equip, així com perfilar les seves funcions de cara a establir estratègies per a la millora de resultats.
• Consolidar les relacions dels diferents professionals que intervenen en l’entrenament d’un equip esportiu, així com promoure una xarxa de relacions professionals entre psicòlegs que desenvolupen aquesta tasca en diferents equips i entitats esportives.

En definitiva, una oportunitat interessant per poder conèixer més a fons el món de la psicologia de l’esport i per aprendre de primera mà les tècniques i els coneixements dels professionals que s’hi dediquen.