Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

Congrés Internacional de Psicologia Aplicada al Futbol i altres esports d’equip

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Congrés Internacional de Psicologia Aplicada al Futbol i altres esports d’equip

Del 5 al 7 de novembre d’aquest any es celebrarà als espais de l’Institut Nacional d’Educació Física (INEFC) de Barcelona el Congrés Internacional de Psicologia Aplicada al Futbol i altres esports d’equip.

Psicología aplicada al futbol i altres esports d’equip

Aquest congrés, organitzat per ACPE i SPARTYAN, inclou les experiències de les XXIII Jornades de l’Associació Catalana de Psicologia de l’Esport (ACPE) i la passió de SPARTYAN per la psicologia aplicada al futbol.

El congrés es celebrarà amb l’objectiu principal d’oferir continguts de qualitat de caire científic i professional, comptant amb l’experiència de diversos professionals d’arreu del món que faran de ponents i explicaran les seves experiències i la seva visió de l’assumpte. Un d’aquests professionals que hi participen és Joan Vives, professor de psicologia esportiva al nostre centre. També hi participaran esportistes i entrenadors per tal de poder fomentar l’intercanvi d’experiències entre els participants a l’esdeveniment.

Els objectius del congrés són:

• Transmetre com n’és d’important la psicologia en el futbol i en altres esports d’equip, tant a nivell de futbol professional com a les escoles de Futbol Base.
• Promoure la coordinació entre psicòlegs i entrenadors per tal d’aconseguir uns millors resultats.
• Fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements, per conèixer els darrers avenços tant a nivell teòric com pràctic i tant a nivell nacional com internacional.
• Donar a conèixer el paper dels psicòlegs en aquests entorns, ja que sovint no són gaire coneguts i la feina que hi fan és de vital importància per al bon rendiment personal de l’esportista i de l’equip en conjunt.
• Debatre sobre quina ha de ser la millor manera d’integrar al psicòleg en un equip, així com perfilar les seves funcions de cara a establir estratègies per a la millora de resultats.
• Consolidar les relacions dels diferents professionals que intervenen en l’entrenament d’un equip esportiu, així com promoure una xarxa de relacions professionals entre psicòlegs que desenvolupen aquesta tasca en diferents equips i entitats esportives.

En definitiva, una oportunitat interessant per poder conèixer més a fons el món de la psicologia de l’esport i per aprendre de primera mà les tècniques i els coneixements dels professionals que s’hi dediquen.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres