Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Queda’t a casa, però mou-te amb nosaltres!

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Queda’t a casa, però mou-te amb nosaltres!

L’actitud i creativitat dels nostres docents per fer front a la pandèmia

Davant la crisi sanitària derivada del COVID-19 tots ens hem vist amb la necessitat d’adaptar-nos i reinventar-nos. El nostre objectiu és que els nostres alumnes puguin finalitzar aquest curs amb èxit i es converteixin en tècnics esportius i, per això, intentem donar les eines que creiem més adients per oferir aquesta formació, actualment a distància. I no només formació, sino que també volem oferir moments agradables i divertits.

 

En moments com aquests és quan es demostra el treball i la cohesió de l’equip; directors, docents i PAS, tots aportant el seu granet de sorra. Tractant d’oferir normalitat i optimisme, educant i motivant-nos a través de l’esport amb creativitat i positivitat. Perquè en l’educació i en l’esport sempre parlem de que la millor manera d’ensenyar és predicar amb l’exemple, i així ho esteu fent.

 

Aquesta actitud ens dona energia i ens alegra els dies. Sessions en viu, reptes esportius, missatges plens d’ànim… Volem compartir-ho amb tota la comunitat Vitae i amb tothom que vulgui ser partícip i entengui l’esport com una forma de viure i una dosi d’energia.
Queda’t a casa amb VITAE! Mou-te amb nosaltres!

Sin categoría

QUÈ PUC FER QUAN ACABI EL CICLE FORMATIU D’ESPORT?

QUÈ PUC FER QUAN ACABI EL CICLE FORMATIU D’ESPORT?   0

OPCIONS ACADÈMIQUES I LABORALS COM A TÈCNIC ESPORTIULa inserció laboral després de la FP Avui dia, el benestar corporal, l'alimentació sana i el foment de l'activitat física diària ocupen un paper [...]