Noticias
  • Posibles sortides laborals al món de l’esportUn dels dubtes principals que es tenen entorn del món de l'esport quan no es pensa treballar directament com un esportista, té a veure amb les possibles sortides laborals en [...]
  • Com perdre els quilos que has engreixat en NadalAl moment d'estar gaudint al màxim del Nadal, és poc probable que les persones s'enfoquin a evitar engreixar durant aquesta època, ja que es tracta d'una època on la major [...]
  • Quins esports estan de moda?L'esport és una d'aquestes activitats que a més de ser promulgada i promoguda per tractar-se d'una demostració que s'està sostenint una vida saludable, és una font d'entreteniment rellevant que requereix [...]

Cremar greix de manera òptima

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cremar greix de manera òptima

Per a cap persona hauria de ser un secret que en l’actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder complir amb un objectiu d’aquestes característiques. Per descomptat, a més dels exercicis o l’activitat física com a tal, també es precisa que la persona mantingui hàbits de vida saludables i una alimentació que sigui equilibrada. En altres paraules, cal tenir una mirada en la qual es vegi cadascuna de les variables esmentades com un conjunt, com un tot que ha de ser complert íntegrament.

5 estratègies per cremar greix fent esport

Si vostè és el tipus de persona que considera que l’exercici no ha estat suficient fins al moment per baixar de pes com desitja, pot intentar a partir d’ara optimitzar la manera en el qual està complint amb l’activitat física. Considerant l’anterior, proposem que vostè apliqui les següents estratègies per cremar més grasses en fer exercici.

  1. Localitzar l’exercici – Pot semblar ser una obvietat per a moltes persones, però existeixen casos en els quals es considera que amb tan sols realitzar exercicis d’una manera general va a ser gent per obtenir els resultats desitjats. Doncs bé, l’anterior pot ser cert fins a cert punt, però si el que es vol és reduir l’abdomen, el més apropiat és que la persona focalitzi els seus exercicis a l’àrea de l’abdomen. L’anterior no significa que l’exercici cardiovascular hagi de ser oblidat, sinó que és una qüestió d’equilibri.
  2. Entrenar amb desnivell – És una idea molt apropiada per tonificar el cos. Els casos de persones que aparten del seu temps un espai per caminar o córrer l’estan fent molt bé si compleixen amb aquesta tasca regularment. De totes maneres, una manera per optimitzar els resultats és que s’executin aquestes activitats en costes o pujols, perquè siguin encara més efectives.
  3. Canviar l’exercici – Si un exercici no ha funcionat de la manera desitjada fins al moment, valdria la pena intentar-ho amb un altre. Els experts solen suggerir que les persones provin en algun moment determinat amb la natació, ja que és un esport molt complet.
  4. No fer exercici sense menjar abans – Quan es fa exercici amb la panza buida, els resultats no van a correspondre amb el que es desitja en termes de baixar de pes. En poques paraules, la invitació és al fet que vostè, alguna cosa lleuger com per exemple una fruita.
  5. Evitar l’estrès – L’estrès és gairebé sempre un enemic principal davant la pèrdua de pes. En altres paraules, cal fer tot el possible pel seu control, ja que pot ser molt perjudicial per a un pla de adelgazamiento.

Noticies Educació

Com perdre els quilos que has engreixat en Nadal

Com perdre els quilos que has engreixat en Nadal

Al moment d'estar gaudint al màxim del Nadal, és poc probable que les persones s'enfoquin a evitar engreixar durant aquesta època, ja que es tracta d'una època on la major [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres