Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

És el CrossFit un mètode d’entrenament perfecte?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
És el CrossFit un mètode d’entrenament perfecte?

Si vius dins del món del CrossFit et pot semblar impensable trobar alguna altra forma d’entrenament que et faci sentir-te més sa i més en forma del que ho fas amb CrossFit. Per als qui ho practiquen, CrossFit és la conjunció única entre exercici en altes intensitats iuna comunitat en la qual et sents recolzat sense oblidar l’ambient competitiu. De tal manera que CrossFit es converteix gairebé en una activitat addictiva. Això sense explicar totes les històries d’èxit que hi ha darrere d’algunes de les persones que acudeixen habitualment a un box i que han vist com la seva vida ha millorat gràcies a aquest esport.

Les probabilitats de lesionar-te en el box entrenant són segurament les mateixes que les d’entrenar en un gimnàs o qualsevol altre esport. Quan ets una persona que entrena a nivell usuari, no tens per què tenir una major exposició a lesionar-te que practicant un altre esport. Per descomptat, si et dediques de manera professional, segurament tinguis major risc perquè tots els esports a nivell d’elit impliquen entrenaments més exigents. De totes maneres, aquests esportistes d’elit, s’enfronten a aquest risc de la mateixa manera que ho fa un jugador de futbol professional, un corredor, un ciclista, un tennista, etc.

A vegades veiem confusió respecte als suplements i altres productes per millorar el rendiment. El dopatge existeix en molts esports, i cadascú pot prendre la decisió que vulgui. Hi ha hagut sempre molts escàndols en esports com el ciclisme, el bodybulding, bàsquet, futbol… Són casos que embruten l’esperit esportiu i que tant de bo cada vegada siguin els menys per mantenir a l’esport en el seu estat pur, però no hi ha cap raó per pensar que el CrossFit vol incitar al dopatge.

CrossFit és para tot aquell que ho vulgui, encara que tothom no està preparat per CrossFit. Pot ser una disciplina que t’agradi més o menys dins dels teus interessos esportius, però tampoc cal demonitzar-lo. Segurament també canvia del tot la teva opinió si estàs dins o fora d’aquest esport. Potser si vols acabar-te de crear una opinió clara, el millor és que et deixis caure per un box i descobreixis per tu mateix com és aquest món.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]