Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Cursa del Corte Inglés

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cursa del Corte Inglés

Si algú pregunta quina és la cursa més important de Barcelona, segurament la resposta serà força unànime: la Cursa del Corte Inglés. Enguany es celebrarà ja la 37a edició d’aquesta particular cursa: serà el diumenge 12 d’abril a partir de les 9.30 hores del matí.

Arriba la cursa del Corte Inglés

Enguany arriba carregada de novetats. Per exemple, aquesta marxa popular ha sigut sempre líder en l’ús de xips de control, però aquesta nova edició oferirà a cada corredor no federat (corredor popular) un dorsal amb un xip incorporat perquè cada persona sàpiga el seu temps exacte i que es controlarà amb els diferents punts de control que s’aniran trobant al llarg de la marxa. Aquest simple fet fa que la Cursa del Corte Inglés es situï com a la cursa atlètica amb més participants i amb més control de temps de tota Europa sencera, i només superada per la Marató de Hong Kong al continent asiàtic.

En total seran uns deu kilòmetres que s’hauran de recórrer per els diferents carrers de la capital catalana, sense obviar el pas per l’Estadi Olímpic de Montjuïc, un dels moments més importants de la marxa i més aquest any, que es celebren els 25 anys de la primera vegada que es va poder utilitzar (va ser al 1990, quan encara faltaven dos anys per a la celebració dels Jocs Olímpics).

Per apuntar-vos podeu fer-ho de forma gratuïta a través de la pàgina web. Es podrà fer fins al 9 d’abril (tres dies abans de la cursa) o bé fins que s’assoleixi la xifra dels 10.000 corredors. Un cop inscrits, podeu passar pel conegut centre comercial per tal de recollir el dorsal.

Una altra dada important a destacar és l’objectiu solidari de la marxa, ja que els beneficis de la cursa es destinen a entitats socials o ONG. Enguany serà l’Institut Guttmann – Hospital de Neurorehabilitació, dedicat principalment a atendre persones que han patit una lesió medul•lar, però que avui en dia contempla altres patologies. Altres anys han sigut per a “Creu Roja” (1996 i 2008), “Fundació Banc dels Aliments” (2012) o “Metges sense Fronteres” (2000), entre d’altres. A més, col•laboren i han col•laborat amb altres esdeveniments esportius de la ciutat.

.