Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Cursa nocturna de Collserola

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cursa nocturna de Collserola

Aquest dissabte es celebrarà a Barcelona la “Cursa nocturna de Collserola”, que, com el seu propi nom indica, té la particularitat de que es corre en horari nocturn. No és el primer any que es fa, ja que enguany es celebra la tercera edició. Està organitzada per l’Associació Amics del Running Urbà.

Què cal saber sobre la cursa?

  • El recorregut fa un total de 9km. Transcorre a la popular “Carretera de les Aigües”, del Parc Natural de Collserola. L’altura a la zona de la sortida es de 274 metres, i a l’arribada d’altura és de 261. Hi haurà un únic put alt de 303 metres, però ja està. Donades aquestes característiques, es considera que la cursa es fàcil i per a tots els públics.
  • Pot participar tothom qui ho vulgui, però s’ha de tenir un mínim de 16 anys. Sense inscripció prèvia no es podrà participar, ja que al moment de formalitzar la inscripció us donaran un dorsal i una samarreta que haureu de portar durant la cursa. Qui no porti dorsal ni samarreta ni podrà córrer. El preu d’inscripció son 17 euros.
  • És important entendre el funcionament: no es tracta d’una cursa circular, sinó que es faran diversos trams arreu de la carretera. Per tal de facilitar-ho, hi haurà un servei d’autocar que farà de trasnfer entre les dues zones més allunyades: la plaça Mireia (que es troba a Esplugues de Llobregat) i la zona de Mirablau, que es pràcticament on es dóna el tret de sortida.
  • Per evitar aglomeracions entre els participants, cada quinze minuts hi haurà dos autocars amb una cabuda de 100 corredors. Per tal d’igualar el procés, els corredors s’ajuntaran per nivells i se’ls hi donarà també un espai de temps per a fer l’escalfament corresponent
  • L’objectiu de la cursa es poder arribar a un públic molt ampli, més que res per fomentar l’exercici físic però també per donar a conèixer la idea del Running urbà. Donades les característiques de la cursa i la logística necessària, hi haurà un màxim de 1000 participants.