Noticias

Descansar per tenir un bon estat de forma

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Descansar per tenir un bon estat de forma

L’activitat física és essencial per a la nostra salut i l’assoliment dels objectius de fitness que ens proposem. És impossible aconseguir el cos dels teus somnis sense fer exercici. Tot i això, poques persones entenen que ésser massa actiu pot danyar realment les teves probabilitats de desenvolupar els teus músculs i de definir el teu cos. Els dies de descans són tan importants per al teu èxit com els d’entrenaments.

El descans permet que els teus músculs creixin: aquest és un fet de vital importància que sovint es passa per alt. L’exercici no solament treballa els músculs, sinó que també els danya. Els períodes de descans són necessaris perquè els teixits sanin i creixin. Aquesta és la raó per la qual qualsevol programa de culturisme professional es basa en l’exercici de diferents grups musculars cada dia.

Relaxar-te t’ajuda a mantenir la motivació: entrenar regularment és bo, però amb el temps pot semblar-te avorrit, per la qual cosa et distreus o simplement t’estressa continuar. Per descomptat, hi han algunes tècniques que poden ajudar-te a reavivar la passió per l’exercici. Sense l’estrès, entrenar molt et permetrà tenir una major motivació i fer els exercicis molt més tranquil·lament, amb una major concentració.

El repòs redueix el risc de lesions: moltes lesions d’exercici freqüents es produeixen a causa de l’excés de treball, i el descans és la mesura de prevenció més eficaç en aquest cas. Donar al teu cos un temps per relaxar-se i acostumar-se a la tensió és especialment important quan s’inicia un nou programa d’entrenament perquè en aquest moment, encara no saps quins són els teus límits. Tingues en compte que necessites no només tenir un o dos dies de descans entre els entrenaments, sinó també prendre les pauses breus durant els teus exercicis.

És necessari per protegir el teu sistema immunològic: fer massa exercici fa mal als músculs, tendons i lligaments. El teu sistema immunològic es veu obligat a anar a tota màquina amb la finalitat de guarir totes aquestes microfractures. Això porta un sobreescalfament del teu cos i augmenti el risc de lesions, ja que les teves proteccions naturals no poden mantenir el ritme.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?   0

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]