Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

Després de la GoPro arriba la Lily Camera

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Després de la GoPro arriba la Lily Camera

Quan van aparèixer les primeres càmeres GoPro, moltes persones van veure-hi de seguida grans possibilitats, sobretot de cara a l’enregistrament d’esdeveniments esportius.

Lily Camera

Ara toca fer un pas més i us presentem la càmera que sembla que comença a revolucionar el mercat, la Lily Camera. Per veure una mica com funciona només cal que us mireu aquest vídeo:

La càmera té un funcionament molt senzill: gràcies a un dispositiu que indica on estàs, la Lily et va seguint oferint-te imatges teves en moviment i amb punts de vista que ocupen els 360º, gràcies als diferents visors que té instal•lats.

Aquestes són algunes de les seves característiques:

  • Triga unes dues hores en recarregar-se completament i un cop la bateria està plena, ofereix uns 20 minuts d’autonomia.
  • És resistent a l’aigua, el que permet que tranquil•lament la puguis tirar al riu o al mar que no passa res si es mulla
  • D’alçada pot arribar fins als 15 metres per sobre de la persona, i en l’aire pot arribar a moure’s fins a 40 km/h, fent un total de 30 metres de distància entre ella mateixa i la persona que porta el dispositiu (a més alçada o distància, la senyal es pot perdre)
  • Té una memòria de 4GB, el que permetrà fàcilment gravar vídeos o fer fotografies. Si volguéssim ampliar aquesta memòria no hi hauria cap problema, ja que té una ranura per a la inserció de noves targetes de memòria (SD).

Una de les coses que més sorprenen és la seva lleugeresa. La pots portar tranquil·lament en una motxilla i utilitzar-la allà on més et vingui de gust.

Ara per ara els seus màxims inconvenients són:

  1. El preu: costa al voltant dels mil dòlars, però com que és una cosa nova i en promoció, si fas la reserva abans del 15 de juliol et pot sortir quasi per la meitat, 600 $.
  2. L’altre gran inconvenient és la impossibilitat de canviar la bateria. És a dir: la bateria que porta és interna i si volem fer servir la càmera molta estona, haurem de parar cada cert temps per recarregar-la.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres