Noticias
 • És perjudicial combinar esports?Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]
 • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
 • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]

El millor del Mobile World Congress

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
El millor del Mobile World Congress

Fa pocs dies s’acabava una nova edició del Mobile World Congress, conegut per les sigles MWC i que atrau a persones vinculades amb la tecnologia mòbil d’arreu del món a la nostra ciutat.

 Ha destacat al Mobile World Congress

Un cop acabat l’esdeveniment, són moltes les pàgines que recullen les novetats més destacades que s’hagin presentat durant aquests dies. Una d’elles és el diari 20minutos, que a través d’una llista col·laborativa ha animat als seus lectors a que votin per les novetats que ells creguin que han estat les més destacades.

A continuació recollim els vuit elements que han estat seleccionats per formar part d’aquest llistat. De fet, com que són llistes obertes, és possible que al cap d’uns dies la puntuació hagi canviat. A dia d’avui el rànquing està així:

 1. App Click Doctors: aplicació per gestionar la salut personal
 2. Càrrega Qi d’Ikea: el gegant suec dels mobles no s’ha volgut quedar endarrere i ha presentat una tecnologia que s’integra en diferents làmpades i tauletes de nit i que permet carregar petits dispositius com ara els mòbils. Estaran disponibles en un parell de mesos a les botigues.
 3. Samsung Galaxy S6: clara competència del iPhone 6. Pantalles més grans i major resolució per a una millor qualitat d’imatge.
 4. Smartphones amb lectura d’iris: Fujitsu avança en aquest camp de seguretat per tal de que puguem protegir encara més els nostres mòbils.
 5. Auriculars NXP: una gran aposta per als qui us agrada fer esport i escoltar música mentre en feu, ja que la principal característica és que són sense cables.
 6. Project Ara: projecte que té com a base el poder intercanviar peces d’un mòbil per poder fabricar-lo al nostre gust o segons les necessitats que tinguem.
 7. LG Watch Urbane LTE: tecnologia wearable en forma de rellotge que et permetrà guardar informació, fer trucades o fins i tot connectar-te a Internet.
 8. HTC One M9: per últim ens queda destacar aquest nou dispositiu de la marca HTC. Bàsicament és una millora de les anteriors edicions, amb un millor processador i més nuclis de potència.

I aquests només són 8 exemples: n’hi ha molts més!

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres