Noticias

Els millors gadgets per fer esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Els millors gadgets per fer esport

A l’era tecnològica en la que ens trobem cada dia són més els gadgets tecnològics i les aplicacions mòbils dels que disposem per millorar el nostre rendiment esportiu i motivar el nostre entrenament diari.

Avui en dia trobem al mercat una àmplia gamma de gadgets i productes pensats per dur a terme diferents esports i optimitzar al màxim l’entrenament d’aquest. Cada cop és més comú, per exemple, veure runners entrenant amb els seus gadgets. Aquests avanços a la industria dels gadgets per fer esport han provocat un augment de la pràctica d’esport a l’aire lliure, ja que ara és possible monitoritzar el nostre exercici fora de centres d’alt rendiment.

Gadgets imprescindibles

  • Samarretes intel·ligents: Roba esportiva intel·ligent, amb un innovador sistema d’entrenament que es basa en l’ús d’una samarreta masculina o un top femení amb dos sensors integrats que fan que treballi com si es tractés d’un pulsòmetre, recull les dades cardíaques de la persona mentre es realitza exercici i la informació pot consultar-se al telèfon mòbil a través de l’aplicació oficial. La firma GOW en comercialitza una d’aquestes característiques
  • Visor d’estadístiques: L’ Screen Eye X és una gorra que integra un petit display localitzat a prop dels ulls i mostra la distància recorreguda, el ritme cardíac, la velocitat, el nombre de voltes i les vegades que t’has aturat. Es sincronitza amb sensors com a bandes de freqüència cardíaca i podòmetres.
  • Bicicletes per la tercera edat: Muntar en bici és un hàbit molt saludable i amb molts adeptes de qualsevol. Pensant en la gent gran amb afició a muntar en bici, ha creat un kit elèctric acoblable al 95% de les bicicletes existents al mercat (450 €). Un cop instal·lat, el kit Basic suavitza el pedaleig permetent un esforç constant i regulant el ritme cardíac. L’objectiu és fer possible recórrer més distància, a igual o major velocitat, amb menor esforç fins i tot a zones amb pujades.
  • Mp3 aquàtics: Tot i que la major part de gadgets esportius estan destinats a runners i ciclistes, també hi ha dispositius pensats per a nedadors, com els reproductors de MP3 aquàtics. Reproductors resistents a l’aigua per gaudir de la teva música preferida mentres fas llargs. Diferents marques en comercialitzen com Dolphin (des de 59,90 euros) o Neptune (entorn de 150 €), un reproductor molt especial que no necessita auriculars a les orelles, ja que el so va a través de l’os i la galta fins a l’oïda interna aprofitant la tecnologia de transmissió òssia del so.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]