Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Els millors gadgets per fer esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Els millors gadgets per fer esport

A l’era tecnològica en la que ens trobem cada dia són més els gadgets tecnològics i les aplicacions mòbils dels que disposem per millorar el nostre rendiment esportiu i motivar el nostre entrenament diari.

Avui en dia trobem al mercat una àmplia gamma de gadgets i productes pensats per dur a terme diferents esports i optimitzar al màxim l’entrenament d’aquest. Cada cop és més comú, per exemple, veure runners entrenant amb els seus gadgets. Aquests avanços a la industria dels gadgets per fer esport han provocat un augment de la pràctica d’esport a l’aire lliure, ja que ara és possible monitoritzar el nostre exercici fora de centres d’alt rendiment.

Gadgets imprescindibles

  • Samarretes intel·ligents: Roba esportiva intel·ligent, amb un innovador sistema d’entrenament que es basa en l’ús d’una samarreta masculina o un top femení amb dos sensors integrats que fan que treballi com si es tractés d’un pulsòmetre, recull les dades cardíaques de la persona mentre es realitza exercici i la informació pot consultar-se al telèfon mòbil a través de l’aplicació oficial. La firma GOW en comercialitza una d’aquestes característiques
  • Visor d’estadístiques: L’ Screen Eye X és una gorra que integra un petit display localitzat a prop dels ulls i mostra la distància recorreguda, el ritme cardíac, la velocitat, el nombre de voltes i les vegades que t’has aturat. Es sincronitza amb sensors com a bandes de freqüència cardíaca i podòmetres.
  • Bicicletes per la tercera edat: Muntar en bici és un hàbit molt saludable i amb molts adeptes de qualsevol. Pensant en la gent gran amb afició a muntar en bici, ha creat un kit elèctric acoblable al 95% de les bicicletes existents al mercat (450 €). Un cop instal·lat, el kit Basic suavitza el pedaleig permetent un esforç constant i regulant el ritme cardíac. L’objectiu és fer possible recórrer més distància, a igual o major velocitat, amb menor esforç fins i tot a zones amb pujades.
  • Mp3 aquàtics: Tot i que la major part de gadgets esportius estan destinats a runners i ciclistes, també hi ha dispositius pensats per a nedadors, com els reproductors de MP3 aquàtics. Reproductors resistents a l’aigua per gaudir de la teva música preferida mentres fas llargs. Diferents marques en comercialitzen com Dolphin (des de 59,90 euros) o Neptune (entorn de 150 €), un reproductor molt especial que no necessita auriculars a les orelles, ja que el so va a través de l’os i la galta fins a l’oïda interna aprofitant la tecnologia de transmissió òssia del so.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]