Noticias

Enganxats al running

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Enganxats al running

Als parcs i als carrers de qualsevol ciutat es veuen cada vegada més aficionats a sortir a córrer. Segurament la crisi té molt a veure en tot això –sortir a córrer és molt més barat que apuntar-se a un gimnàs o practicar qualsevol altre esport-, però també el fet de que una vegada que ho hem provat, el running enganxa. Potser el més difícil sigui donar el primer pas -posar-se les sabatilles i sortir a córrer aquest primer dia, quan encara no tenim experiència i el més probable és que l’endemà apareguin cruiximent per tots costats-, però després tot resulta molt més fàcil i més plaent.

Running

Si encara no t’has decidit a donar aquest primer pas però li estàs donant voltes, potser t’ajudi el documental “Nova York, històries de marató”. Els directors es van preguntar per què es començava a córrer i van decidir preguntar-li-ho a una sèrie de persones anònimes que ja portaven un temps practicant running i estaven entrenant per córrer en la marató de Nova York. Les respostes que van donar van ser molt diferents, però segur que alguna ens pot motivar a nosaltres també. Un d’ells va explicar que havia començat a córrer per perdre pes, i que al principi havia estat una autèntica tortura perquè ho feia per obligació. Però que després es va anar adonant que l’obligació es convertia en plaer, i que no solament aprimava, sinó que a més es sentia millor amb ell mateix i veia com cada vegada podia córrer més distància sense cansar-se. Unes altres de les motivacions que donen els entrevistats en el documental és superar un moment difícil –en anar-se a córrer podia evadir-se de tot durant una estona- o per canviar de vida i començar de zero – enmig d’un procés de desintoxicació-.

L’important és vèncer la mandra dels primers dies i trobar la nostra pròpia motivació. Des de fora, el running no sembla tan divertit com altres esports, però una vegada que es prova, el plaer de córrer enganxa. Solament fa falta una mica de força de voluntat per començar, perquè després no podrem viure sense això.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres