Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Salidas profesionales CFGS Acondicionamento Físico (Fitness & Wellness)

En este apartado encontraréis la clasificación que desde Escuela Vitae damos a las profesiones relacionadas con el deporte y en especial al CFGS Acondicionamiento Físico (Fitness & Wellness), veréis que el abanico de opciones es mucho más amplio del que a priori puede parecer.

Lo hemos dividido entre cuatro grandes ámbitos que se corresponden con la división que hacemos de la Formación en centros de trabajo (FCT) de la escuela. Cada ámbito tiene unas características concretas y muchas posibilidades relacionadas con la especialización deportiva.

Con dos ** encontraréis esas salidas profesionales que requieren estudiar en la Universidad una vez finalizado el ciclo de Acondicionamiento Físico.

Fitness en seco

Fitness acuático

Icona de Salut i Fitness

Salud-Wellness

Gestió Esportiva

Gestión Deportiva 

Fitness en seco

  • Descripció: Aquest itinerari professional és un dels que més sortides professionals té a curt termini i al que molts dels nostres alumnes s’hi volen dedicar. El fitness, entès com fer esport per estar sa i en forma, inclou la vessant de les activitats dirigides (activitats amb o sense suport musical, en les que un grup d’alumnes practiquen esport seguint les directrius d’un tècnic) i l’entrenament personal (activitat en la que un tècnic dirigeix de forma personalitzada l’entrenament d’un client.
  • Perfil professional: Tècnic/a amb vocació de motivar i amb capacitat d’empatitzar amb la gent. És un professional que es renova constantment i que sempre està obert a les noves tendències de l’esport i el fitness.
  • Formació necessària: CFGS de Condicionament Físic (Fitness & Wellness)
  • Temps de formació: Els dos anys que dura el cicle formatiu, més el temps de formació que implica cada monogràfic (depèn de la titulació dura més o menys).
  • Formació complementària: Hi ha moltes formacions relacionades amb aquest àmbit. Destaquem les formacions en spinning. entrenament funcional, crossfit, tacfit, pilates, ioga, aquagym, aeròbic, steps. Per a més informació: Acadèmia Vitae

Fitness acuático

Icona de Salut i Fitness

Salud-Wellness

Gestió Esportiva

Gestión Deportiva