Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Especialistes en formació 100% esportiva

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Especialistes en formació 100% esportiva

Escola Vitae és un centre de formació professional privat que es caracteritza per oferir una formació 100% esportiva i diferent a l’escola tradicional. Cada escola Vitae està ubicada dins d’una o vàries instal·lacions i/o clubs esportius, amb l’objectiu de que l’alumne visqui, experimenti el dia a dia, i es familiaritzi amb un entorn similar on exercirà com a tècnic esportiu quan s’incorpori al món laboral. Busquem projectar la realitat.

Identitat

Escola Vitae treballa amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo per a que esdevingui un professional autònom i respectuós amb el seu entorn i preparar-lo per a la incorporació al món laboral i per a la continuïtat en el sistema educatiu.

Diferenciació

La nostra metodologia i sistema de treball es basa en el learning by doing, proporcionant continguts pràctics i sempre actualitzats segons la demanda del sector.

Qualitat

A Escola Vitae comptem amb un equip docent en activu i vinculay al món de l’esport en el seu dia a dia; la millor fórmula per a oferir una formació professional integral i de qualitat.

Valors

Formem i eduquem tècnics esportius amb l’objectiu de fer que esdevinguin professionals del món de l’esport amb unes competències bàsiques que formen part del nostre projecte educatiu propi. Aquestes competències són la guia de totes les actuacions docents que duem a terme i del funcionament general de l’escola:

Cooperativitat

Polivalència

Competència

Creativitat

Autonomia

Proactivitat

escoles

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]