Noticias

Esport durant l’embaràs

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Esport durant l’embaràs

Realitzar exercici físic regularment és una pràctica molt saludable, fins i tot si s’estàs embarassada, encara que és una etapa en la qual cal tenir moltes precaucions en diferents aspectes de la vida, com el menjar, els medicaments, etc. Es pot realitzar esport tranquil·lament només tenint en compte unes poques pautes i a més ens ajudarà a viure l’embaràs de forma més saludable.

Tret que es tingui alguna complicació per la qual el metge no l’hi ho permeti a la futura mare, realitzar esport serà beneficiós tant si ja es tenia el costum des d’abans d’estar embarassada, com si es vol començar conèixer aquest estat.

El més important a l’hora de fer esport estant embarassada és practicar l’exercici correcte i sense forçar massa. A més, cal concentrar-se a respirar correctament i en profunditat durant el temps es prolongui l’exercici. És molt important no realitzar esports d’impacte o d’aventura que podrien posar en risc al fetus i la supervivència de l’embaràs i pel que fa a la resistència, millorant-la a poc a poc augmentant molt gradualment la dificultat de l’esport.

Els exercicis recomanats per realitzar durant l’embaràs són els de tipus aeròbic o els que ajuden a potenciar la nostra flexibilitat. A continuació enumerem alguns esports recomanats i els seus principals beneficis:

Ioga prenatal:

El ioga és una pràctica idònia per a l’embaràs: aportarà a la dona flexibilitat, una millor connexió amb el seu cos i amb el bebè que porta dins, li donarà eines per a calmar l’ansietat que es pot generar a causa de la revolució hormonal que comporta l’embaràs, li ajudarà a mantenir-se en forma, a dominar la seva respiració. Sens dubte el ioga és una de les activitats més recomanables durant l’embaràs.

Natació:

Ja sigui a una piscina o al mar, nedar regularment tonificarà la musculatura de la futura mare sense forçar els seus músculs i li servirà també com a exercici cardiovascular.

Bicicleta estàtica:

Estàtica per evitar el risc de caigudes. Un perfecteexerciciaeròbic que ajuda a tonificar els músculs, a relaxar-se, impedeix una pujada brusca de pes i sobre tot millora la circulació. Mai es podrá practicar spinning embarassada pel brusc impacte de l’exercici.

Caminar:

Caminar mínim una hora al dia ajuda a evitar el sobrepès i millora la circulació de la futura mare.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres