Noticias
  • L’èxit dels esports d’aventuraVivim amb un ritme de vida realment estressant. Llargues jornades laborals, multitud d'obligacions, poc temps lliure, etc. En general, una rutina diària amb molt estrès, i generalment sense molts alts [...]
  • La millor dieta per trobar-te bé fent esportSegur que alguna vegada t'han dit la frase “som el que mengem”. I és que realment hi ha una relació directa entre el que mengem i com som, o almenys [...]
  • La kinesioterapia per al tractament de lesionsEn principi és necessari començar per destacar que la kinesiología és un tipus de ciència que s'enfoca a estudiar tot allò que estigui relacionat amb el moviment del cos humà, [...]

Esport per a dones embarassades

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Esport per a dones embarassades

Quan una dona esta embarassada, ha de cuidar més que mai la seva salut. Una de les coses que es recomana es fer exercici, però clar, s’ha de vigilar com fer-ho per no posar en risc l’embaràs. Es recullen aquí alguns dels exercicis que poden realitzar-se sense cap mena de perill:

Esport per a embarassades

  • Fer petits estiraments. Això s’aconsella sobretot quan ens despertem pel matí. Es tracta d’anar movent poc a poc tots els músculs, sense presa. L’objectiu de l’exercici és millorar la circulació y acostumar poc a poc al cosa a l’activitat diària.
  • Arquejar l’esquena posant-se de genolls, a quatre grapes. Es tracta de posar-se en postura animal y flexionar l’esquena poc a poc, seguint el ritme de les respiracions (la respiració és un dels elements més importants en les persones que es troben en aquesta situació).Aquest exercici en concret es pot fer diverses vegades, i de fet es recomana fer deu repeticions. Ajuda especialment al nen o nena que tenim a dins, ja que si es fa en les darreres setmanes pot ajudar fins i tot a començar a posicionar bé el cap del bebè.
  • No oblidem tampoc el coll ni els braços. Cada matí intenta flexionar el coll d’un costat a l’altre i d’enrera cap endavant per tal de treure tensió a la zona. A nivell cervical el teu cos ho agrairà molt. També fes accions per tal de moure els braços i estirar-los al màxim.
  • Per tal de no descuidar la columna vertebral, mentre puguis el que s’hauria de fer es intentar posar-se dreta i intentar tocar el terra amb la punta dels dits. És, evidentment, un exercici que es va complicant a mesura que la panxa augmenta, però es necessari.
  • I per últim, reforçar la zona del perineu. Això ho podeu aconseguir posant-vos drets separant una mica les cames i flexionar els braços amunt i avall mentre fem inspiració i expiració. Intenta flexionar també els genolls tant com puguis, però sense força posicions que puguin resultar incòmodes.