Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Esports extrems, les millors imatges del 2014

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Esports extrems, les millors imatges del 2014

Quan s’acosta el final de l’any, és bastant freqüent que diferents mitjans facin resums sobre com ha anat l’any en el seu àmbit.

Les millors imatges

Per exemple, una de les cerques més comunes aquests dies és descobrir quines són les paraules més buscades al Google al llarg d’aquest any. Voleu saber quines són? Aquí les teniu:

1- Robin Williams: la mort de l’actor més polifacètic no va deixar indiferent a ningú

2- World Cup: el futbol és un dels esports que més gent mou, i que estigui en segona posició mundial n’és una prova

3- Èbola: El virus que més ha espantat i que més ha deixat en evidència els protocols sanitaris.

4- Malaysia Airlines: per desgràcia, a poques hores d’escriure aquest article, ja són tres els avions caiguts aquest any d’aquesta companyia asiàtica.

5- ALS Ice Bucket Challenge: qui no recorda la moda de tirar-se cubs d’aigua? Doncs recordem també que era per aconseguir beneficis per la malaltia de l’ELA.

6- Flappy bird: es tracta d’un joc per a mòbils, protagonitzat per ocells.

7- Conchita Wurst: la dona barbuda més famosa de l’any!

8- ISIS: aquestes lletres responen a les sigles de “Islamic State of Iraq and the Levant”

9- Frozen: la pel•lícula Disney que ha aconseguit retornar-ne l’essència

10- Els Jocs Olímpics de Sochi: jocs olímpics d’hivern carregats de polèmica.

Tot i aquestes cerques, nosaltres volem destacar una altre aspecte: els esports extrems. Són moltes les persones que recullen les millors imatges o vídeos de l’any en matèria d’esports extrems, i creiem que un dels més interessants que es poden veure a la xarxa és aquest: PEOPLE ARE AWESOME 2014 (sota aquest mateix títol trobareu recopilacions d’altres períodes de temps).Aquest és el vídeo:


Hi podem trobar espectaculars salts des de llocs increïbles, fites impossibles, exercicis gimnàstics d’una qualitat excepcional, etc. Són petites imatges en moviment que com a molt ocupen tres o quatre segons cadascuna, i a més estan amenitzats amb bona música.
Si us interessa, també hi ha una versió per a “futboleros”: “People are awesome (football / Soccer edition)”. El vídeo és aquest, i esperem que us agradi!: