Noticias
  • Cremar greix de manera òptimaPer a cap persona hauria de ser un secret que en l'actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder [...]
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]

Esports i infància

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Esports i infància

Potser alguns de vosaltres teniu fills o nebots a qui els hi pugui agradar l’esport. Sí és així teniu sort: l’esport infantil a Catalunya té molt bona salut i són moltes les opcions que se’ns ofereixen a banda dels clàssics com poden ser el futbol o el bàsquet. La revista Time Out ens dóna bastantes idees en aquest sentit.

Esport pels petits de la casa

  • Proveu amb el hoquei línia: a qui més qui menys li agrada posar-se uns patins en línia. Així doncs, que us sembla mirar de fer hoquei en aquestes condicions?
  • Bàdminton: és una alternativa molt digne als altres i més coneguts esports de “raqueta”. Els cops són ràpids i efectius, i el material pesa molt menys que altres tipus de raquetes, per la qual cosa es més fàcil de moure i és més apropiat per a un nombre de persones més elevat.
  • Tir amb arc: lluny de ser una pràctica perillosa (a ulls de pares i mares patidors), el tir amb arc té una sèrie d’avantatges que no podem trobar en altres esports, començant per la precisió i la capacitat de concentració. L’edat recomanada per iniciar-se son els sis anys.
  • Rugbi: l’esport motor dels Estats Units també es pot practicar a les nostres terres. Un esport que, malgrat la imatge de violència que pot donar des de fora, es ben pacífic i es promouen molts bons valors. No us preocupeu: l’equip de protecció funciona molt bé!
  • Ciclisme de pista: no només es pot fer ciclisme pel carrer: hi ha alguns espais per practicar el ciclisme a pinyó fix. A Barcelona, per exemple, hi ha una escola de ciclisme de pista al Velòdrom d’Horta.

Qualsevol oportunitat és bona per practicar esport, i amb tanta oferta existent és difícil no trobar allò que pugui agradar. Cal conèixer totes les opcions per no quedar-se només amb l’oferta clàssica i evident. És important deixar que els nens i nenes trobin l’esport que els hi agrada més i que ta,bé tinguin tot el dret a equivocar-se i provar-ne d’altres fins trobar el que millor els hi vagi.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres