Noticias
  • És perjudicial combinar esports?Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]

Esports per practicar a l’estiu. Esports aquàtics

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Esports per practicar a l’estiu. Esports aquàtics

No cal dir-ho perquè segur que ja ho heu notat en la vostra pròpia pell, però sembla que la primavera ja s’està quedant enrere i l’estiu fa acte de presència.

Esports aquàtics per l’estiu

Amb la calor, hi ha una sèrie d’esports que venen més ganes de practicar-los. Són, bàsicament, esports aquàtics que ajuden a mantenir-nos en forma mentre combatem la calor sufocant.

Us deixem amb alguns exemples:

  • Flyboard: en vam parlar aquí mateix fa ja unes quantes setmanes, però ja que no és gaire conegut en farem un breu repàs: el flyboarding és un esport que es practica a sobre d’uns propulsors que amb la mateixa aigua et fan elevar i et permeten fer grans piruetes àrees. Només cal una mica d’equilibri ganes de passar-ho bé!
  • Surf: un clàssic a les platges on s’hi formen onades. A les nostres costes potser no són tantes però al sud i al nord d’Espanya és cada cop una pràctica més habitual. Si ho heu provat alguna vegada segur que esteu pendents als canvis de la mar, però si encara no ho heu provat mai, feu-ho! Només us cal una taula de surf i roba de neoprè, que si no volem gastar-hi gaires diners fins i tot podem llogar-ho a botigues especialitzades.
  • Esquí aquàtic: una de les altres opcions aquàtiques i plenes d’adrenalina és l’esquí aquàtic. No hi ha res com lliscar sobre l’aigua impulsat per una barca a motor. La combinació de la rapidesa amb el xoc de l’aigua us farà sentir molt bé!
  • Voleibol platja: marxant una mica de l’aigua però sense anar gaire més lluny, tenim també tot un ventall d’esports que es poden practicar a la sorra. Un d’ells és el ja clàssic voleibol platja, on es sol jugar amb equips de vàries persones i es tracta d’evitar que la pilota caigui en el tros del teu camp.

A banda dels esports de platja hi ha també molts altres, alguns d’ells també indicats per a zones d’interior, sobretot on hi ha presència de rius (es pot practicar ràfting, per exemple). En tot cas penseu sempre que a l’estiu la calor pot ser molt perillosa i si no són esports d’aigua cal anar ben hidratat i mirar d’estar el màxim possible en zones on no hi toqui el sol directe.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres