Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Esports per practicar a l’estiu. Esports aquàtics

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Esports per practicar a l’estiu. Esports aquàtics

No cal dir-ho perquè segur que ja ho heu notat en la vostra pròpia pell, però sembla que la primavera ja s’està quedant enrere i l’estiu fa acte de presència.

Esports aquàtics per l’estiu

Amb la calor, hi ha una sèrie d’esports que venen més ganes de practicar-los. Són, bàsicament, esports aquàtics que ajuden a mantenir-nos en forma mentre combatem la calor sufocant.

Us deixem amb alguns exemples:

  • Flyboard: en vam parlar aquí mateix fa ja unes quantes setmanes, però ja que no és gaire conegut en farem un breu repàs: el flyboarding és un esport que es practica a sobre d’uns propulsors que amb la mateixa aigua et fan elevar i et permeten fer grans piruetes àrees. Només cal una mica d’equilibri ganes de passar-ho bé!
  • Surf: un clàssic a les platges on s’hi formen onades. A les nostres costes potser no són tantes però al sud i al nord d’Espanya és cada cop una pràctica més habitual. Si ho heu provat alguna vegada segur que esteu pendents als canvis de la mar, però si encara no ho heu provat mai, feu-ho! Només us cal una taula de surf i roba de neoprè, que si no volem gastar-hi gaires diners fins i tot podem llogar-ho a botigues especialitzades.
  • Esquí aquàtic: una de les altres opcions aquàtiques i plenes d’adrenalina és l’esquí aquàtic. No hi ha res com lliscar sobre l’aigua impulsat per una barca a motor. La combinació de la rapidesa amb el xoc de l’aigua us farà sentir molt bé!
  • Voleibol platja: marxant una mica de l’aigua però sense anar gaire més lluny, tenim també tot un ventall d’esports que es poden practicar a la sorra. Un d’ells és el ja clàssic voleibol platja, on es sol jugar amb equips de vàries persones i es tracta d’evitar que la pilota caigui en el tros del teu camp.

A banda dels esports de platja hi ha també molts altres, alguns d’ells també indicats per a zones d’interior, sobretot on hi ha presència de rius (es pot practicar ràfting, per exemple). En tot cas penseu sempre que a l’estiu la calor pot ser molt perillosa i si no són esports d’aigua cal anar ben hidratat i mirar d’estar el màxim possible en zones on no hi toqui el sol directe.