Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Estudiar esport, per què no?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Estudiar esport, per què no?

Si practicar activitats físiques és una de les teves passions, una bona manera d’encarrilar la teva carrera professional és endinsar-te al món de l’esport. Cada vegada hi ha més professionals que troben el seu espai en les activitats esportives i solament necessites una formació qualificada i ganes d’aprendre per trobar un bon treball en el sector.

Amb l’actual i profunda crisi econòmica en la qual vivim, es antoja difícil parlar de demanda professional. No obstant això, hi ha certs sectors específics que són més demandats que uns altres. Dins d’aquests vull proposar i destacar el camp de l’activitat física i l’esport com un sector en auge, en gran manera, a causa que cada vegada hi ha major nivell de sedentarisme de la societat, augmenten els problemes físics i cardiovasculars, o pel simple estrès causat per la vida quotidiana.

Això porta al fet que nombroses empreses i institucions demandin a professionals relacionats amb l’activitat física i l’esport. Amb aquest article es pretén aclarir una mica el panorama laboral d’aquest camp per a les persones que estiguin interessades a enfocar la seva vida professional a l’esport i l’activitat física.

Existeix una necessitat de transmetre als nostres alumnes el millor clima motivacional a les classes. Sabem amb certesa que el professor és un dels actors clau en el procés d’ensenyament, independentment, de la matèria que imparteixi. Des d’un punt de vista tradicional, són els facilitadores de l’aprenentatge, proporcionant als estudiants la informació i eines que necessiten per dominar un tema.

Sabem que el rol que ocupa el docent a l’aula va més enllà d’aquesta figura. Així i tot, els sistemes educatius que trobem només estan pensats per dissenyar futurs docents amb els coneixements, actituds, comportaments i habilitats que es requereixen per exercir eficaçment la seva labor.

Per tot això, en Escola Vitae oferim una educació integral perquè l’alumne estigui format en tots els aspectes i pugui desenvolupar-se laboralment en l’itinerari que esculli. El món de l’esport i les activitats físiques és prou ampli com perquè puguis encaixar en el que més s’ajusti a les teves preferències.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?   0

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]