Noticias
  • És perjudicial combinar esports?Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]

Estudiar esport, per què no?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Estudiar esport, per què no?

Si practicar activitats físiques és una de les teves passions, una bona manera d’encarrilar la teva carrera professional és endinsar-te al món de l’esport. Cada vegada hi ha més professionals que troben el seu espai en les activitats esportives i solament necessites una formació qualificada i ganes d’aprendre per trobar un bon treball en el sector.

Amb l’actual i profunda crisi econòmica en la qual vivim, es antoja difícil parlar de demanda professional. No obstant això, hi ha certs sectors específics que són més demandats que uns altres. Dins d’aquests vull proposar i destacar el camp de l’activitat física i l’esport com un sector en auge, en gran manera, a causa que cada vegada hi ha major nivell de sedentarisme de la societat, augmenten els problemes físics i cardiovasculars, o pel simple estrès causat per la vida quotidiana.

Això porta al fet que nombroses empreses i institucions demandin a professionals relacionats amb l’activitat física i l’esport. Amb aquest article es pretén aclarir una mica el panorama laboral d’aquest camp per a les persones que estiguin interessades a enfocar la seva vida professional a l’esport i l’activitat física.

Existeix una necessitat de transmetre als nostres alumnes el millor clima motivacional a les classes. Sabem amb certesa que el professor és un dels actors clau en el procés d’ensenyament, independentment, de la matèria que imparteixi. Des d’un punt de vista tradicional, són els facilitadores de l’aprenentatge, proporcionant als estudiants la informació i eines que necessiten per dominar un tema.

Sabem que el rol que ocupa el docent a l’aula va més enllà d’aquesta figura. Així i tot, els sistemes educatius que trobem només estan pensats per dissenyar futurs docents amb els coneixements, actituds, comportaments i habilitats que es requereixen per exercir eficaçment la seva labor.

Per tot això, en Escola Vitae oferim una educació integral perquè l’alumne estigui format en tots els aspectes i pugui desenvolupar-se laboralment en l’itinerari que esculli. El món de l’esport i les activitats físiques és prou ampli com perquè puguis encaixar en el que més s’ajusti a les teves preferències.

Noticies Educació

És perjudicial combinar esports?

És perjudicial combinar esports?

Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres