Noticias
  • Cremar greix de manera òptimaPer a cap persona hauria de ser un secret que en l'actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder [...]
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]

EU_Go! El teu futur en un joc

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
EU_Go!  El teu futur en un joc

Pensant en tots aquells que sou joves i que encara esteu a temps de decidir moltes coses, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha presentat recentment el joc “EU_Go!”.

EU_Go!, tria el teu futur

Eu-go! neix amb la voluntat de que els nois i noies puguin, gràcies a un joc de caràcter social, conèixer les oportunitats que ofereix la Unió Europea tant per estudiar, com per formar-se de forma professional o bé si el que volem es treballar i buscar-se la vida fora del nostre país.

Registrar-te és molt fàcil: si tenim un compte a Facebook ja ens serveix. Un cop dins, el primer que haurem de fer és crear-nos un personatge i amb ell viatjarem arreu d’Europa per tal d’aconseguir nous coneixements i habilitats i anar-nos preparant per al món laboral. Si es vol també es pot jugar amb un dispositiu mòbil, ja que hi ha una versió per tauletes i una altra per mòbils.

Objectius
Els objectius bàsics del Eu-go! Són:

  • Tenir certs coneixements sobre el procés de creació d’una empresa i l’emprenedoria
  • Conèixer quines són les habilitats i coneixements més habituals a l’hora de fer-se un lloc a Europa
  • Comprendre la importància també dels aspectes socials (relacionar-se i integrar-se en nous entorns)

El personatge viatjarà per diferents països, com ara París, Berlin o Praga, i un cop allà podrà decidir-se per estudiar fins a 8 llengües europees diferents. També haurem de matricular al protagonista en algun estudi com ara un grau o un màster per poder guanyar crèdits ECTS i fer-lo participar en alguns dels múltiples programes existents per a joves: Erasmus, Voluntariat Europeu, EURES, etc.

El joc està pensat al detall, doncs quan el jove protagonista viatgi, també haurem de pensar si volem que visqui sol o en companyia, i en aquest darrer cas, si volem que visqui en un pis amb altres persones i es faci càrrec de certes tasques domèstiques.

Tot i que tot plegat es tracta d’un joc, s’ha intentat que sigui el més real possible i que els participants puguin fer-se així una idea molt aproximada de tot el que els hi pot oferir la Unió Europea.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres