Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

FAQs l’escola a casa: com afecta el COVID-19?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
FAQs l’escola a casa: com afecta el COVID-19?

L’escola a casa; preguntes i respostes

Des d’aquest espai volem donar-te resposta als dubtes i inquietuds que et puguin sorgir respecte a com està afectant el COVID-19 a la comunitat VITAE i explicar quines accions estem duent a terme per tal d’adaptar-nos a aquesta situació excepcional. També pots posar-te en contacte amb l’ecola a través dels canals de comunicació habituals.

1. Quan tornarem a l’escola?

Seguint les directrius del Ministeri de Salut i el Departament d’Educació, les escoles romanen tancades des del 14 de març fins a nou avís. Com a mínim fins a la finalització de l’actual estat d’alarma el proper 26 d’abril.

Es preveu una prorroga d’aquest estat d’alarma fins al mes de maig. Seguirem els criteris establerts pel Ministeri de Salut.

El seguiment del curs es realitza de manera telemàtica (sessions a distància 👩🏼‍💻, videos del professorat 📹, lectures d’articles tècnics 📖).

2.  Puc contactar amb l’escola? Com?

Sí, l’escola continua activa en el seu horari habitual de DILLUNS a DIVENDRES de 8:00h a 15:00h.

Aquesta comunicació pot ser a través de diferents vies:

3. Segueixen actives les Xarxes Socials?

Sí, continuem compartint activitats que segueixen fent els nostres alumnes i docents des de casa seva, a Instagram i a les pàgines de Facebook de cada escola.

4. Es poden realitzar tràmits administratius/acadèmics?

Sí, la gestió del centre educatiu segueix en ple funcionament i es poden realitzar els següents tràmits:

  • Certificacions acadèmiques. Puedes sol·licitar qualsevol certificat acadèmic pels mitjans habituals (telèfon o enviant un correu a l’adreça de l’escola).
  • Avaluació de l’alumnat. Es poden consultar les progressions educatives de l’alumnat via la plataforma virtual Clickedu.
  • Preinscripció curs vinent 2020-2021. Via Clickedu.

5. Quotes escolars

Des de l’escola continuem l’activitat docent via telemàtica. 

L’equip de professorat, així com PAS i tota la comunitat de l’escola, està en ple funcionament per garantir aquest servei.

És per aquest motiu que en l’àmbit de les domiciliacions, aquestes seguiran el seu curs ordinari.

Tot i això, davant les circumstàncies que ens envolten, aquelles famílies que es trobin en una situació que mereixi de prendre mesures excepcionals, no dubteu si us plau, en posar-vos en contacte amb l’escola per veure quines mesures es poden dur a terme en cada cas.

6. Com s’informa del ritme de treball durant aquest període?

Des de les secretaries dels centres educatius i els tutors/es de cada grup classe es va informant a les famílies i alumnes, via Clickedu, dels diferents protocols docents i del seguiment de la 3a avaluació.

7. Què passa si tinc dificultats de connexió o falta d’eines tecnològiques?

Cal comunicar-ho al tutor/a per tal de proposar alternatives que permetin seguir el ritme sense cap discriminació per falta de recursos tecnològics. 

8. Formació en Centres de Treball  (pràctiques a empresa)

Els alumnes han d’introduir al QBID, en l’apartat de justificació, “FORÇA DE CAUSA MAJOR” en totes les hores afectades per aquesta aturada.

9. Proves d’accés a la Universitat

Per als alumnes graduats de Grau Superior, la Selectivitat s’ha ajornat als dies 7, 8 i 9 de juliol. 

Les proves específiques per l’accés a CAFE i les PAP (per Magisteri) han estat proposades pel Departament d’Educació pel proper 19 de juny.

10. Matrícula curs 2020-2021

Les preinscripcions segueixen el seu curs; l’escola disposa dels recursos per poder sol·licitar una entrevista virtual amb el centre educatiu per detallar el procediment i assegurar la plaça a tots els alumnes dels centres educatius.

També pots trobar aquesta informació a la pàgina web de l’Escola Vitae.

 

Sin categoría

QUÈ PUC FER QUAN ACABI EL CICLE FORMATIU D’ESPORT?

QUÈ PUC FER QUAN ACABI EL CICLE FORMATIU D’ESPORT?   0

OPCIONS ACADÈMIQUES I LABORALS COM A TÈCNIC ESPORTIULa inserció laboral després de la FP Avui dia, el benestar corporal, l'alimentació sana i el foment de l'activitat física diària ocupen un paper [...]