Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

CINEMA I ESPORT: ET PROPOSEM UN ESTIU DE PEL·LÍCULA! 🍿🏀

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
CINEMA I ESPORT: ET PROPOSEM UN ESTIU DE PEL·LÍCULA! 🍿🏀

Andreu Valls | Docent d’Escola Vitae Les Corts

Passa unes vacances de cine amb el nostre Top 5️⃣ de pel·lícules i sèries relacionades amb l’esport

Tens plans aquest estiu? Ara que s’acaba el curs i arriben les vacances, tenim moltes més estones lliures per poder gaudir de l’esport, dels amics, de la família… però sempre ens queda temps per poder dedicar a veure sèries i pel·lícules.

Per això, l’Andreu Valls ens fa cinc cèntims del seu Top 5 de sèries i pel·lícules relacionades amb l’esport. Aquest rànking inclou sèries bastant actuals i pel·lícules no tan conegudes per sorprendre tots aquells amants de l’esport que gaudeixen amb films de superació i vivència de l’esport des de dins. Passa un estiu de cine amb les seves propostes!

Top 5 sèries

5. The English Game

Nova sèrie de Netflix on podem veure les primeres evolucions del futbol cap a professional, amb la rivalitat dels equips formats pels treballadors de les fàbriques, contra equips de burgesos benestants.

📺 Pots veure The english game a Netflix.

4. All or Nothing

Diferents sèries documentals sobre els millors equips del món, com el Machester City, els All Blacks, Philadelphia Eagles… Una gran oportunitat per veure com els equips d’èlit viuen el seu dia a dia i les seves competicions des de dins.

📺 Pots veure All or nothing a Prime Video.

3. Historia del Rugby

Sèrie documental on s’explica l’evolució del rugby, des de la seva creació fins la professionalització i l’entrada del rugby femení. Una bona opció per als interessats en veure com és construeix un esport a partir d’una filosofia de vida.

📺 Pots veure Historia del rugby a Movistar +.

2. El Día Menos Pensado

Espectacular reality del equip de ciclisme Movistar. Amb aquest tros de sèrie podem veure el funcionament d’un equip professional des de dins sense filtre, amb els seus bons i mals moments.

📺 Pots veure El día menos pensado a Movistar +.

1. Last Dance

La sèrie del moment a Netflix, la realitat dels Chicago Bulls de Michael Jordan des de dins. Una gran sèrie per veure la dedicació i l’exigència dels que volen ser els millors.

📺 Pots veure Last dance a Netflix.

Top 5 pel·lícules

5. Verano del 92

Pel·lícula basada en l’equip de Dinamarca de futbol i la seva experiència en la copa d’Europa del 92. L’equip comença amb moltes problemàtiques a la fase classificatòria per la competició, a partir d’aquí l’equip fa un canvi i competeix al 100% a la eurocopa.

📺 Pots veure Verano del 92 a Netflix.

4. Zion

Curtmetratge de Netflix, on podem veure la superació d’un noi sense cames criat en cases d’acollida que basa la seva filosofia de vida en la lluita professional.

📺 Pots veure Zion a Netflix.

3. Concussion

Pel·lícula de Will Smith sobre l’impacte físic del futbol americà a llarg termini, la lluita d’un petit col·lectiu per fer l’esport més segur i assegurar les vides dels seus jugadors.

📺 Pots veure Concussion a Prime Video.

2. Building Jerusalem

Pel·lícula pels més “rugbiers” sobre la història de com Anglaterra va passar de no obtenir resultats, a construir un equip guanyador de la copa del món.

📺 Pots veure Building Jerusalem a Prime Video.

1. Ícaro

Increíble documental sobre el dopatge. Un clar exemple que el dopatge és el dia a dia d’alguns esportistes en diferents disciplines. Bryan Fogel busca proves per demostrar les xarxes de dopatge nacional i fer veure una de les pitjors cares de l’esport.

📺 Pots veure Ícaro a Netflix.

ANDREU VALLS I RIERA

Andreu Valls i Riera
Docent d’Escola Vitae Les Corts

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport
Màster en formació de professorat
Entrenador de natació al Centre Natació Mataró
Tècnic de la cooperativa social B-Swim
Jugador de rugby al Rugby Club Mataró

Sin categoría

COM GESTIONEM ELS CASOS COVID A L’ESCOLA?

COM GESTIONEM ELS CASOS COVID A L’ESCOLA?   0

Pla de contingència per gestionar els casos covid a l'escola A Escola Vitae continuem mirant endavant i apostant per la nostra professió i per la formació de nous tècnics de l'ESPORT. Per [...]