Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Tècnic esportiu, entre les professions més saludables i amb més oferta laboral

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Tècnic esportiu, entre les professions més saludables i amb més oferta laboral

Treballar com a tècnic esportiu està a l’ordre del dia. Forma’t!

El sector esportiu és un dels sectors que probablement no s’ha vist tan afectat per la crisi, i el qual continua en creixement. Amb l’arribada de noves modalitats esportives i una població cada vegada més conscient dels beneficis que comporta practicar esport, fa que l’oferta de tècnics esportius en entitats, clubs, gimnasos… vagi cada vegada a més. Més professionals de l’esport, i millor qualificats.

Temps enrere, exercien com a socorristes; entrenadors personals; tècnics de fitness; o professors d’esports específics, persones que no s’havien format en la materia, o provenien de titulacions no reglades. Evidentment, si l’oferta laboral en el sector esportiu augmenta, l’oferta formativa també ho ha de fer. Per tant, és molt important escollir on llaurar el teu futur professional com a tècnic esportiu. Existeixen diversos ventalls.

Per a poder dedicar-te a l’esport de manera professional i reglada, pots accedir des d’un cicle formatiu de grau mig CAFEMN, grau superior d’esport EAS, o des del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. A banda també de les titulacions de Nivell I de cada esport.

Aquests estudis et capaciten per a:

  • Avaluar i gestionar projectes d’animació fisicoesportiva i recreativa.
  • Programar i dirigir activitats d’ensenyament, d’inclusió socioesportiva, i de temps de lleure.
  • Coordinar les actuacions dels professionals implicats, garantint la seguretat, respectant el medi ambient, i assolint la satisfacció dels usuaris.

On treballar?

  • Docencia.
  • Salut i fitness.
  • Gestió esportiva.
  • Lleure, oci i turisme.

A Escola Vitae t’oferim la possibilitat de formar-te com a tècnic esportiu en Conducció d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural, i en Ensenyament i Animació Socioesportiva. Aquesta segona opció, el Grau Superior d’EAS, pots estudiar-la presencialment a les cinc Escoles Vitae (Les Corts, Sant Andreu, Cerdanyola, Girona i Navarra), o a distancia, sent una titulació reglada i oficial tant com la modalitat presencial.

educacio barcelona

EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS”

EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS”   0

Esports del món: el RUGBY 🏈 Més que un esport, un estil de vida El rugby és un dels esports més antics del món caracteritzat per la cavallerositat, la intel·ligència i l'estratègia. [...]