Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Formació en centres de treball

La Formació a Centres de Treball (FCT) és una matèria destinada a les pràctiques de la formació professional i que forma part del pla d’estudis de cada cicle. Per tant, és una part important del procés formatiu de l’alumnat i té una càrrega horaria molt gran en relació a les hores totals.

Aquesta matèria és imprescindible per a que l’alumne obtingui la titulació corresponent, i és una gran oportunitat per implementar els coneixements adquirits i guanyar experiència en el món laboral. L’ampli ventall de col·laboradors permet als estudiants realitzar les seves pràctiques en aquelles entitats que s’adeqüin més a les seves espectatives professionals.

Des d’Escola Vitae treballem per aconseguir un ampli ventall d’oferta de pràctiques i places que resultin interessants pel nostres alumnes. De fet, si sou una entitat amb interés en col·laborar amb nosaltres, només ens heu d’enviar un email a empresaescola@escolavitae.com i us farem arribar la documentació pertinent per publicar la plaça.

A continuació podeu veure un llistat d’algunes de les entitats de pràctiques que col·laboren o han col·laborat amb nosaltres: