Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

FES DE LA TEVA PASSIÓ LA TEVA PROFESSIÓ. QUÈ ESTUDIAR?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
FES DE LA TEVA PASSIÓ LA TEVA PROFESSIÓ. QUÈ ESTUDIAR?

Quins són els teus plans de futur? Vols estudiar esport?

Ha sigut un final de curs diferent i no pas fàcil, però el teu futur professional t’espera aquest setembre. Si vols formar-te com a tècnic esportiu, a Escola Vitae et presentem vàries opcions:

Rafting

Grau Mitjà

CAFEMN. Si t’agrada practicar esport a l’aire lliure, trotar per la muntanya i t’atreveixes amb els senders més empinats amb la teva BTT, el cicle formatiu en Conducció d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural està fet per a tu.

Natació

Grau Superior

EASEsports d’equip i individuals, monitoratge de casals d’estius i extraescolars, gestió de competicions i dinamitzador de totes les activitats que et posin al davant…, el cicle formatiu d’Ensenyament i Animació Socioesportiva és la opció ideal i més completa per complir amb les teves expectatives.

També pots cursar aquests estudis en modalitat semipresencial (només assistint als exàmens).

Fitness & Wellness

Grau Superior

CONDICIONAMENT FÍSIC. Zumba, Body Pump, Pilates, GAP…, gaudeixes creant coreografies i fent suar als alumnes. Amb el grau superior especialitzat en Fitness & Wellness estaràs preparat/da per dinamitzar les millors classes d’activitats dirigides de qualsevol gimnàs o club esportiu. A més a més, aquest cicle formatiu es cursa en modalitat DUAL, aspecte que permet a l’estudiant formar-se en el món laboral al qual s’incorporarà un cop finalitzi la formació esportiva.

Continuïtat acadèmica

El cicle formatiu de Grau Mitjà en CAFEMN et permet accedir als estudis de Grau Superior tant d’EAS com de Condicionament Físic, i amb la titulació de tècnic superior podràs accedir a la universitat. En el següent article t’expliquem quines són les professions més reclamades en el sector esportiu i en cada estudi.

Fes de la teva passió, la teva professió

Davant d’aquesta situació excepcional a l’Escola Vitae hem continuat actius oferint formació a distància i duent a terme totes les accions possibles per adaptar el pla docent i les mesures d’higiene i seguretat necessàries per tornar a les aules el curs 2020-2021.

T’ajudem a triar el cicle formatiu d’esport que millor s’adeqüi a les teves expectatives professionals. Demana’ns una entrevista i t’expliquem tots els detalls, t’ensenyem les instal·lacions de l’Escola Vitae on vols estudiar i resolem dubtes.

Envia’ns un email a info@escolavitae.com93 417 05 14 o truca a l’escola que més t’interessi:

Ens connectem? 📲😃 El nostre horari d’atenció és de Dilluns a Divendres de 8:30h a 15:00h.

Sin categoría

COM GESTIONEM ELS CASOS COVID A L’ESCOLA?

COM GESTIONEM ELS CASOS COVID A L’ESCOLA?   0

Pla de contingència per gestionar els casos covid a l'escola A Escola Vitae continuem mirant endavant i apostant per la nostra professió i per la formació de nous tècnics de l'ESPORT. Per [...]