Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Estem connectats ℹ️ Resolem els teus dubtes.

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Estem connectats ℹ️ Resolem els teus dubtes.

Ens quedem a casa, però el teu futur no

Tenint en compte l’evolució del COVID-19 i complint amb les directrius del Departament d’Educació, totes les Escoles Vitae romanen tancades des del 13/03/2020 fins nou avís. Però a Escola Vitae no ens aturem, continuem oferint formació a distància i les eines necessàries i que considerem més adients perquè des de casa els nostres alumnes puguin seguir amb el curs.

L’alume disposa dels continguts en diversos formats digitals a la plataforma de l’escola -Clickedu- i té accés a les classes virtuals en directe. Volem que es converteixin en tècnics esportius i, si també és la tea passió, t’ajudem a anar a per ella.

📌 +INFO i FAQs

Davant d’aquesta situació excepcional i d’incertesa, des de l’escola volem ajudar a que sigui més amena, aportant normalitat i optimisme. És per això que seguim actius i estem prenent totes les mesures possibles per adaptar el pla docent a les circumstàncies, així com també ho estem analitzant i treballant de cara al curs 2020-2021. Reforçar la higiene, la distància de seguretat, el pla docent adaptant la matèria teòrica a distància, etc. Vitae no s’atura, perquè tu tampoc t’aturis.

👇 Si estàs pensant en formar-te com a tècnic esportiu

Ens agradaria explicar-te el que fem i com ho fem, ensenyar-te les instal·lacions esportives de les Escoles Vitae, ajudar-te a escollir el cicle formatiu [CAFEMNEAS (també en format semipresencial) – CONDICIONAMENT FÍSIC] que millor s’adeqüi a les teves expectatives professionals… Tot i que no pot ser en persona, et proposem diverses opcions per a conèixer-nos:

👩🏼‍💻 Connecta’t a Hangouts o Skype i no et perdis detall. Demana’ns una cita 📆
📩 T’enviem tota la documentació de l’escola que més t’interessi ➡️ info@escolavitae.com
☎️ Les secretaries continuen al telèfon, pots trucar a la línia central 93 417 05 14 o a l’escola que vulguis estudiar:

Ens connectem? 📲😃 El nostre horari d’atenció és de Dilluns a Divendres de 8:30h a 15:00h.

Sin categoría

QUÈ PUC FER QUAN ACABI EL CICLE FORMATIU D’ESPORT?

QUÈ PUC FER QUAN ACABI EL CICLE FORMATIU D’ESPORT?   0

OPCIONS ACADÈMIQUES I LABORALS COM A TÈCNIC ESPORTIULa inserció laboral després de la FP Avui dia, el benestar corporal, l'alimentació sana i el foment de l'activitat física diària ocupen un paper [...]