Noticias
 • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
 • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
 • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

Recursos per a formar-se grauïtament: Barcelona activa i Cibernàrium

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Recursos per a formar-se grauïtament: Barcelona activa i Cibernàrium

Com ja hem dit altres vegades en aquest mateix blog, la formació és clau. Tanmateix, a vegades no es disposen dels recursos econòmics suficients per a dur a terme aquesta acció. Avui us volem presentar dos recursos interessants: Barcelona activa i Cibernàrium.

Formar-se gratuïtament es possible

Barcelona activa

Recurs molt complet integrat en l’àrea d’Economia, Empresa i Ocupació. El seu principal objectiu és donar suport a nous projectes empresarials, però tenen múltiples branques, sobretot pel que fa a la formació.

Quasi que podríem dir que les seves activitats són quasi infinites donada la varietat que s’ofereixen. Per exemple:

 • Programes de formació per a l’ocupació (cursos de formació ocupacional distribuïts en diferents àrees professionals). Ara mateix podem trobar-hi cursos de:
  • Àrea d’Assistència i Atenció Social (5 formacions)
  • Àrea de Logística comercial i gestió de transport (3 formacions)
 • Procés de recerca de feina: càpsules formatives al voltant del fet de buscar feina: com superar entrevistes, com potenciar la xarxa de contactes, millorar el teu CV, treballar a Europa, elevator pitch, etc.
 • Interessos professionals: eines i cursos per a conèixer quines opcions tenim i saber què és exactament allò que volem: canvi professional, orientació laboral, etc.
 • Desenvolupament de competències: tècniques de lideratge, creativitat o negociació, entre d’altres.

Com veieu, l’oferta formativa és àmplia. Aquí teniu un document PDF amb la majoria d’accions que es desenvolupen.

Cibernàrium

De fet Cibernàrium també forma part de Barcelona Activa: és la branca que s’ocupa de la capacitació i divulgació tecnològica.cibernarium formació

Les càpsules formatives es divideixen en sis àrees: Internet i empresa, Màrqueting i comunicació, Solucions tecnològiques, Creació web, Imatge digital i Eines multimèdia.

Ofereix un servei juntament amb les Biblioteques de Barcelona: Antenes Cibernàrium. Són cursos pensats per iniciar-se i avançar amb Internet. Excepcionalment no es fan a la seu de Cibernàrium sinó a les biblioteques públiques.

Donada la gratuïtat dels cursos i la quantitat de persones que volen assistir-hi, a vegades resulta complicat obtenir plaça. Per sort, la majoria de materials utilitzats per a les classes es troben disponibles aquí. A banda dels apunts en pdf també podeu trobar-hi vídeos i ebooks.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres