Noticias

Fruites per millorar el nostre rendiment esportiu

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Fruites per millorar el nostre rendiment esportiu

Ingerir fruites de forma regular és una cosa molt necessària per al bon funcionament del nostre cos. Si a més som esportistes, ens cal saber que n’hi ha algunes que ens van millor que d’altres i que per tant ens ajudaran a extreure un millor rendiment dels nostres entrenaments.

Quines fruites ens convenen més?

El aquest portal podem trobar algunes recomanacions. En repassem algunes:

  • Plàtans. Es tracta de la fruita esportiva per excel•lència. El motiu és molt senzill, i és que hi ha un alt contingut potàssic i això fa que la nostra musculatura funcioni molt millor perquè ajuda a recuperar-nos del desgast físic i també a evitar que patim alguna rampa o alguna lesió. A part del potassi, els plàtans també són potents en magnesi, que redueix el cansament aportant la dosi necessària d’energia que ens fa falta en aquell moment.
  • Poma. És també una fruita que cal tenir molt en compte, ja que és molt completa. El consum de pomes ens aporta fibra, vitamina C, hidratació, potassi o sodi, entre d’altres. Es recomana que es consumeixi un cop acabat l’entrenament.
  • Fruites de temporada: en aquest cas dependrà de la temporada en la qual ens trobem. Si podem aconseguir maduixes fresques ens anirà molt bé, ja que a part de tots els beneficis que aporten, ens ajuden a mantenir el cos i eviten que ens fem mal gràcies als alts components antiinflamatoris i antioxidants. Al contrari dels dos casos anterior (pomes i plàtans) les maduixes són recomanables de prendre just abans de començar a entrenar. A l’estiu es recomana també consumir síndries, ja que al estar pràcticament plenes d’aigua, ajuden a la hidratació.
  • Cítrics: sempre s’ha dit que els cítrics ens ajuden a evitar constipats per el seu alt contingut en vitamina C. Doncs heu de saber que també ens fan augmentar la nostra resistència física, per tant és important que tot l’any en consumim. Sobretot a l’hivern, que és quan tenim les defenses més baixes.

Hi ha moltes fruites que ens poden ajudar, aquestes només em són un exemple. Es poden combinar de diverses maneres: menjant-les directament, fent-ne suc o bé, fent batuts energètics combinant diverses d’elles.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres