Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

Infants que ensenyen als adults

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Infants que ensenyen als adults

Segurament haureu vist vídeos amb bebès ballant. N’hi ha molts, i realment alguns fan moltíssima gràcia.

Infants que ensenyen

Això passa perquè els éssers humans, tinguem l’edat que tinguem, tenim tendència a moure’ns amb la música; i els petits imiten sempre que poden el que fan els grans. Heu vist aquest vídeo?

Això ajuda a millorar la seva motricitat i al desenvolupament dels músculs, entre d’altres beneficis.
Tal com diuen en aquest article, els principals beneficis són:

• Fer exercici: encara que siguin molt petits i no hagin de conservar la línia, és molt important des d’un punt de vista cardiovascular. Ajuda, tal com hem dit, al desenvolupament i també a l’equilibri i la flexibilitat.
Millora de la psicomotricitat al haver de coordinar, ni que sigui de forma inconscient, el cos segons la música que sona (ja que s’ha demostrat, gràcies a un estudi, que el moviment el determina el ritme).
• Ajuda a la memòria i la creativitat: un ball espontani no vol dir res, però a la llarga es poden fer petits moviments repetitius o petites coreografies cada cop que sona una cançó determinada.
• Un major coneixement del cos, ja que a vegades quan són tan petits no són massa conscients dels moviments que poden fer les articulacions o fins a quin punt podem doblegar-nos.
• Per últim, també ajuda a sociabilitzar-se. Un nen casi mai balla sol: poden haver-hi altres nens o bé els seus propis pares o familiars. Ajuda a millorar les relacions personals i els vincles afectius.

L’article dóna també alguns consells per ballar amb els petits, com, per exemple, ajudar-lo a la realització de moviments, ensenyar-li a fer algunes coses com aplaudir o fer alguns moviments concrets amb les cames o els braços, practicar junts, etc. També indica que es pot utilitzar la música per estimular al bebè: si per exemple està molt nerviós, una música tranquil•la el pot calmar, i a l’inrevés.

Ja sabeu doncs: si teniu petits per casa només cal que proveu de posar música i observeu com reaccionen. Segur que sorgeixen grans moments per recordar o inclús per gravar-ho en vídeo.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres