Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Escola Vitae, garantia de qualitat

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Escola Vitae, garantia de qualitat

Especialistes en la formació de tècnics esportius 

Escola Vitae som un centre educatiu destinat a educar i formar tècnics esportius, oferint cicles formatius en modalitat presencial i no presencial.

Actualment comptem amb cinc centres a Catalunya i un a Navarra, i projectem obrir nous centres tant a Catalunya com a Espanya. El nostre objectiu és contribuir en la millora de la pràctica esportiva, formant a futurs professionals del sector. A través dels diferents estudis de grau mitjà, grau superior i ensenyaments esportius de règim especial; preparem als estudiants tant en l’àmbit professional com personal, de manera que quan acabin els estudis, siguin i es sentin capaços de transmetre els coneixements i valors adquirits, i tinguin les eines necessàries per a integrar-se en el món laboral.

Un Sistema de Gestió de Qualitat propi i eficient

A fi de proporcionar un servei de qualitat que asseguri la satisfacció de tota la comunitat educativa (alumnes, famílies, professors, equips directius, entitats col·laboradores, personal d’administració i serveis, …) i basat en la millora contínua de tots els nostres processos, Escola Vitae ha desenvolupat i implementat un Sistema de Gestió de Qualitat d’acord amb la Norma UNE – EN ISO 9001: 2015 i amb l’objectiu d’aplicar-ho a tots els nostres serveis, en base a la següent proposta:

  • ASSEGURAR la confiança dels alumnes així com la de les seves famílies, i tota la comunitat educativa.
  • GARANTIR un servei de qualitat i eficiència educativa en l’ensenyament de tècnics esportius.
  • COMUNICAR i fer partíceps d’aquesta visió a tota la comunitat educativa per assolir aquests objectius i metes.
  • ESTABLIR canals de comunicació permanents amb tota la comunitat educativa, recollint les seves aportacions i suggeriments, i integrant-los en la millora dels processos de l’escola.
  • COMPLIR  amb tots els requisits aplicables, tant els que es deriven del servei prestat als interessats, com tots aquells que l’entitat consideri oportuns en el seu avanç cap a la millora contínua.

La Norma ISO 9001: 2015, elaborada per l’Organització Internacional per a l’Estandarització (International Standarization Organization o ISO), determina quins són els requisits per a que un Sistema de Gestió de la Qualitat sigui eficient, podent aplicar-se en l’organització interna de tots els centres i projectes Vitae.

ISO 9001

escoles

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]