Noticias

Escola Vitae, especialistes en la formació de tècnics esportius, obté la certificació ISO 9001

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Escola Vitae, especialistes en la formació de tècnics esportius, obté la certificació ISO 9001

Especialistes en la formació de tècnics esportius 

Escola Vitae som un centre educatiu destinat a educar i formar tècnics esportius, oferint cicles formatius en modalitat presencial i no presencial.

Actualment comptem amb cinc centres a Catalunya i un a Navarra, i projectem obrir nous centres tant a Catalunya com a Espanya. El nostre objectiu és contribuir en la millora de la pràctica esportiva, formant a futurs professionals del sector. A través dels diferents estudis de grau mitjà, grau superior i ensenyaments esportius de règim especial; preparem als estudiants tant en l’àmbit professional com personal, de manera que quan acabin els estudis, siguin i es sentin capaços de transmetre els coneixements i valors adquirits, i tinguin les eines necessàries per a integrar-se en el món laboral.

Un Sistema de Gestió de Qualitat propi i eficient

A fi de proporcionar un servei de qualitat que asseguri la satisfacció de tota la comunitat educativa (alumnes, famílies, professors, equips directius, entitats col·laboradores, personal d’administració i serveis, …) i basat en la millora contínua de tots els nostres processos, Escola Vitae ha desenvolupat i implementat un Sistema de Gestió de Qualitat d’acord amb la Norma UNE – EN ISO 9001: 2015 i amb l’objectiu d’aplicar-ho a tots els nostres serveis, en base a la següent proposta:

  • ASSEGURAR la confiança dels alumnes així com la de les seves famílies, i tota la comunitat educativa.
  • GARANTIR un servei de qualitat i eficiència educativa en l’ensenyament de tècnics esportius.
  • COMUNICAR i fer partíceps d’aquesta visió a tota la comunitat educativa per assolir aquests objectius i metes.
  • ESTABLIR canals de comunicació permanents amb tota la comunitat educativa, recollint les seves aportacions i suggeriments, i integrant-los en la millora dels processos de l’escola.
  • COMPLIR amb tots els requisits aplicables, tant els que es deriven del servei prestat als interessats, com tots aquells que l’entitat consideri oportuns en el seu avanç cap a la millora contínua.

La Norma ISO 9001: 2015, elaborada per l’Organització Internacional per a l’Estandarització (International Standarization Organization o ISO), determina quins són els requisits per a que un Sistema de Gestió de la Qualitat sigui eficient, podent aplicar-se en l’organització interna de tots els centres i projectes Vitae.

ISO 9001

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?   0

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]