Noticias
  • Cremar greix de manera òptimaPer a cap persona hauria de ser un secret que en l'actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder [...]
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]

L’esport a la feina

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
L’esport a la feina

Hi ha empreses que, per millorar la seva productivitat, decideixen incorporar pràctiques esportives entre els seus treballadors. Així ho indica un article publicat a la revista elDigital de l’Ajuntament de Barcelona.

Practicar esport a la feina

L’article justifica que la incorporació d’aquests costums han començat a demostrar que els treballadors es coneixen més i millor, i que per tant, a l’hora de compartir tasques o treballar en projectes comuns s’han pogut obtenir millors resultats. Entre alguns dels beneficis que es comenten són l’augment de la motivació, l’augment de l’energia i el foment de l’esperit d’equip. S’aprofita també per crear unitat corporativa i que l’empresa pugui utilitzar-ho com a valor de marca.

Una de les entitats que ho està posant en marxa actualment és l’Hotel Arts de Barcelona. Tot sembla que va començar amb una cursa solidària: la Garmin Barcelona Triathlon. Treballadors de l’hotel van formar un equip i es va comprovar que havia anat molt bé. A partir de llavors, l’hotel va poder arribar a un acord amb el gimnàs Claror i que consisteix en que els empleats de l’hotel puguin realitzar tots junts i cada matí una sessió de fitness, natació o talassoteràpia.

No cal dir que la iniciativa ha sigut molt ben rebuda entre els treballadors, ja que a part dels beneficis que això comporta per al cos i per a l’estat d’ànim, també s’han pogut establir connexions amb personal d’altres departaments, per lo que a més va bé per conèixer una mica que està fent l’empresa més enllà del sector on estàs normalment. D’una manera indirecta, aquest positivisme i bon fer s’ha palpat en la relació que es té amb els clients de l’hotel, que també ho han notat i que per tant queden més satisfets del tracte rebut.

No és l’únic hotel que posa en pràctica aquest mecanisme. L’hotel Ayre Roselló fa una cosa semblant i aprofita la terrassa de la què disposen per fer exercicis a l’aire lliure. Es tracta d’un espai amb vistes a la Sagrada Família i a on hi participa gran part del personal, on s’hi pot trobar des del director fins al personal de neteja. Les sessions són de pilates i s’hi posa també música. Segons apunten els organitzadors, això ha ajudat a reduir la tensió i l’estrès que suposa el dia a dia, permetent, a més, que ningú estigui per sobre de ningú.

Es una pràctica doncs que sembla que va en augment i que no cal perdre de vista.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres