Noticias

La importància de la microbiologia en l’evolució sanitaria actual

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
La importància de la microbiologia en l’evolució sanitaria actual

Per a les persones que heu pres la decisió d’estudiar dietètica, un dels temes més importants que treballareu es la microbiologia. I us preguntareu en que consisteix, doncs és una ciència que estudia els microorganismes, éssers vius petits o el que es coneix com a microbis. Aquesta ciència es dedica a estudiar els organismes que només son visibles a través del microscopi.

La microbiologia a la dietética

L’evolució de la microbiologia d’aquesta ciència fa que avui en dia sigui vital la seva existència per avançar en aquest camp, dins de la dietètica es necessària per coneixer enfermetat o tractaments, formes de ser de cada persona o una serie de característiques que només podem conèixer a través del microscopi.

La tecnologia sempre afavoreix a la ciència és per això que cada cop més son necessàries ambdues opcions, juntes ens ajuden a conèixer millor tot allò que ens envolta i que no veiem a simple vista.

Gràcies a la microbiologia podem saber les enfermetats que ens provoquen els aliments i la importància de controlar el que ingerim per controlar altres problemes que ens afecten.

És necessari gaudir de bona salud i el que mengem és el que som, per tant la sanitat actual esta molt lligada aquesta ciència, i evoluciona cap a un futur més segur gràcies a ella. Ja que es poden estudiar molts problemes i trobar soluciones que ens ajudin a lluitar contra enfermetats varies.

La microbiologia ens ajuda a comprendre i estudiar els éssers que no veiem, com ja hem comentat, però també ens ajuda a viure de forma més sana amb l’entorn que ens envolta. Dins de la dietètica es una eina molt important per portar a terme estudis relacionats amb aquest àmbit.

La societat actual es dirigeix cap un camí tecnològic però també biològic, de fet es considera l’era de les enfermetats i de la investigació, això ens deixa clar que es cap on hem de seguir, investigan i coneixen, per guarir enfermetat i evitar patiments innecessaris.

Esperem que si us decidiu a estudiar en aquest àmbit ho tingueu clar, ja que son necessaris bons professionals per avançar en aquesta direcció, la de curar a persones i sobretot prevenir moltes enfermetats que acaben amb la vida dels éssers.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres