Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Salomon Run, la cursa amb vistes

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Salomon Run, la cursa amb vistes

Fins al 14 d’abril teniu temps d’apuntar-vos a una cursa que s’anomena “Salomon Run”, que es fa a Barcelona i que presumeix de ser una de les proves de running amb millors vistes de la ciutat.

La Salomon Run i les vistes a la ciutat

La cursa té la particularitat de que passa per dins del Poble Espanyol, un espai emblemàtic de la ciutat que va construir-se per a una de les Exposicions Universals i que recrea part de l’arquitectura de la geografia espanyola. També, donada la proximitat, la cursa recorre gran part de Montjuïc, un dels parcs urbans més coneguts i admirats pels barcelonins.

Els organitzadors no volen que sigui una cursa molt complicada, per la qual cosa la distancia és de 10 km, una cosa més o menys acceptable per aquelles persones que estan acostumades a practicar aquest esport regularment. No és, però, del tot fàcil: els desnivells i els canvis de terreny (juntament amb les diferents escales que s’han de pujar i baixar) la fan una mica més complicada del que podria semblar a primera vista. Tot i així, les vistes ho compensen: quan fa que no aneu a Montjuïc i passegeu pels seus racons? Gràcies a la Salomon Run es pot passar prop de l’Estadi i l’Anella Olímpica, passar frec a frec pel Museu Arqueològic de la ciutat (un dels més desconeguts per els habitants de Barcelona) i us rendireu davant la presencia del Museu Nacional d’Art de Catalunya, el MNAC.

Asfalt i muntanya és el que trobareu en aquesta prova, que es fa per tercer any consecutiu i que enguany es fa el diumenge 17 d’abril, una setmana abans de Sant Jordi. Com ja hem dit al principi, teniu temps per apuntar-vos fins el dia 14, que es tancaran les inscripcions. Té un cost de 16 euros, però amb el preu s’inclou una samarreta tècnica i un cronòmetre que ja porta el xip incorporat.

La trobada dels corredors serà a la Font Màgica, i s’espera que hi participin 2000 persones, que és la quantitat màxima de participants que es permeten per tal d’assegurar el bon funcionament de la cursa.